Pavel Bartoș nu va fi nașul de botez al copilului cuplului Smiley și Gina Pistol. De ce

Pavel Bartoș nu va fi nașul de botez al copilului cuplului Smiley și Gina Pistol

Pavel Bartoș și Smiley au fost împrieteniți de…talente. Mai exact, la prima preselecție a primului sezon ”Românii au talent”. De atunci, s-au lipit unul de altul și s-au și înrudit, căci solistul a devenit nașul uneia dintre fetele actorului. În schimb, roata nu se va întoarce.

Pavel Bartoș a vorbit despre Smiley ca tată. Nu va fi nașul de botez al copilului artistului cu Gina Pistol

Gina Pistol este însărcinată în patru luni. Prezentatoarea TV și iubitul ei vor deveni părinți pentru prima dată. Cuplul nu a făcut încă anunțul oficial, dar surse din preajma lor au povestit că blondina ar fi primit deja și inelul de logodnă. În plus, cel mai recent interviu acordat de Pavel Bartoș, un prieten bun de-al cântărețului, descoperă de dubii situația incertă pentru unii, poate, de până acum.

„Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul. Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște”, a spus actorul pentru Click.ro.

Pavel Bartoș nu va fi nașul de botez al copilului cuplului Smiley și Gina Pistol. De ce
Gina Pistol și Smiley

Întrebat dacă va fi el nașului copilului lor, dat fiind că interpretul a nășit-o pe una dintre fiicele sale, Bartoș a spus că acest lucru nu trebuie să vină precum un bumerang, legătura lor familială nereprezentând un motiv de repetiție a experiența. În schimb, dacă cei doi îi vor propune asta, nu se va da înlături.

„Nu cred. Dacă se va întâmplă asta, să fie primit. Dar nu e un motiv ca eu să fiu naș. Cred că ei își vor alege foarte bine nașii pe care îi merită”, a declarat prezentatorul de televiziune pentru sursa menționată.

Prietenie la un alt nivel

Pavel Bartoș și-a botezat a treia fetiță în anul 2014. Naș i-a fost chiar colegul său de prezentare de la ”Românii au talent”. Deși a spus că nu se pricepe la copii, artistul a încercat să o liniștească pe fina Sofia, care plângea în biserică de câte ori era luată din brațele mamei. Mândru de acțiunea sa, după slujbă, Smiley a postat o fotografie în care apare alături de mezina actorului, care a strâns 100.000 de aprecieri din partea fanilor, pe rețelele de socializare.

“Pe cea mica o va chema Sofia, nume ales de Eva si Rita”, declara Bartos fericit, imediat dupa ce mezina lui a venit pe lume.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI