15 iul. 2020 | 11:41

Gigi Becali, umilit în direct la TV. I-a plătit 300.000 de euro

Monden
Gigi Becali, umilit în direct la TV. I-a plătit 300.000 de euro
Gigi Becali, atacat dur în Ungaria. Ce au scris jurnaliștii vecini

Gigi Becali a umilit mai multe persoane în cadrul unei conferințe de presă organizată marți. Finanțatorul FCSB s-a luat de Bogdan Vintilă, de Adrian Petre, după care a început să vorbească de Helmuth Duckadam.

Gigi Becali, umilit în direct. I-a plătit 300.000 de euro

Patronul FCSB a făcut, marţi, un spectacol grotesc în faţa jurnaliştilor, fluturând o foaie cu deplasările făcute de Helmuth Duckadam. În plus, s-a lăudat că i-a dat o grămadă de bani. Spre seară, latifundiarul a fost nevoit să facă un pas înapoi.

Gigi Becali, marţi, a organizat o conferinţă la reşedinţa sa de la Aleea Alexandru în care l-a mai batojocorit o dată pe Bogdan Argeş Vintilă, fostul antrenor al FCSB, după care l-a umilit şi pe Adrian Petre, când a prezentat noua achiziţie a echipei, Sergiu Buş.

Helmuth Duckadam și dat demisia de la FCSB

Helmuth Duckadam și dat demisia de la FCSB

Gigi Becali a încercat să-l umilească pe Helmuth Duckadam

Mai înainte, Gigi Becali s-a luat însă de fostul preşedinte de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam. Acesta a părăsit recent FCSB, dându-şi demisia, după ce salariul său a fost redus, treptat, până la 2.000 de lei pe lună. De la acel moment, au urmat mai multe schimburi de replici între latifundiarul din Pipera şi Duckadam. Gigi Becali a insinuat că fostul mare portar a fost plimbat în străinătate pe banii lui şi a încasat o sumă mare, fără să facă nimic.

Nu fac niciun fel de acuză la adresa lui, doar spun adevărul. A început din august 2010 la noi, a luat 2.500 de euro pe lună, deci în 10 ani a câştigat de la mine 300.000 de euro, nevenind cam niciodată, nu prea a venit, adică a venit de câteva ori.   *Eu i -am spus: te rog, du-te să te ocupi de portari, ai mână liberă. Dar nu s-a dus. Eu spun adevărul. Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună. El a spus că n-a fost niciodată invitat la deplasările din străinătate. El a fost la 26 de deplasări, dar n-a vrut el să meargă. Vi le dau pe o foaie”, a spus Gigi Becali.

Helmuth Duckadam, replică tăioasă pentru Gigi Becali

După declaraţiile făcute de Gigi Becali, Helmuth Duckadam i-a oferit patronului de la FCSB o replică scurtă şi tăioasă.  „M-a deranjat declaraţia lui Gigi Becali în care a spus că Duckadam a luat bani degeaba. Şi nervii mei au o limită, încerc să mă abţin. Vreau să fiu decent. În primul rând, că cei 300.000 de euro, despre care spune domnul Becali, i-am luat în 10 ani.

Sunt fotbalişti care au fost la Steaua, şi care au câştigat 300.000 de euro într-un sezon, şi care nu-mi ajung nici măcar la degetul mic. Apoi, eu niciodată n-am făcut vreo cerere de salariu. Nici în 2010, când m-a sunat domnul Becali să vin la Steaua, şi nici în 2015. Ce mi s-a oferit, asta am acceptat. I-am mulţumit public şi o fac şi acum şi sper să o închidem aici“, a spus Helmuth Duckadam.

Gigie Becali se teme că marele portar îl poate face de rușine

Simţind că Helmuth Duckadam s-a enervat şi că îl poate face de ruşine, Gigi Becali a încercat să o dea la pace cu fostul mare portar.   „N-am vrut să-l atac pe Duckadam! I-am propus un salariu mai mic din cauza pandemiei. Eu am dat jucători afară ca să plătesc salariile, l-am dat afară pe Gnohere, l-am lăsat pe Planici să plece. Helmuth e un om deosebit, caracter frumos, tot ce vrei.

Voiam doar să se afle adevărul! Am zis că trebuie să clarific acest lucru, fără să atac. Mi-a dat Vali Argăseală (n.r. – preşedinte FCSB) lista cu cele 26 de deplasări ale lui Helmuth, am spus eu vreo minciună? Duckadam e un om de mare valoare, nu-mi pare rău de banii pe care i-a luat, nu i-a luat degeaba, am spus doar adevărul“, a spus Gigi Becali.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Magic Earth, aplicația care amenință supremația Waze și Google Maps
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Plata în numerar. Interzis pentru românii care folosesc bani cash. Te arestează preventiv
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro