Gică Hagi știe care este viitoarea echipă a lui Ianis Hagi: „Cred că e din sursă sigură”

Gică Hagi știe care este viitoarea echipă a lui Ianis Hagi: „Cred că e din sursă sigură”
Gică Hagi este convins că știe echipa la care va evolua Ianis Hagi în partea a doua a sezonului

Gică Hagi știe unde va juca Ianis Hagi. „Regele” a petrecut o săptămână, de Sărbători, în Scoția, alături de fiul său. Antrenorul de la Farul a asistat din tribune inclusiv la ultima partidă a lui Rangers din 2021, cu St. Mirren, în care Ianis Hagi a evoluat 68 de minute. Gică Hagi e sigur acum de fotmația la care va evolua mijlocașul de 23 de ani în cea de-a doua parte a sezonului.

Gică Hagi știe care este viitoarea echipă a lui Ianis Hagi

Gică Hagi știe care este viitoarea echipă a lui Ianis Hagi. Situația internaționalului român de la Rangers a fot ambiguă în ultima vreme. Numele lui Ianis Hagi a fost legat de mai multe informații privind un posibil transfer. Echipa ca Lyon, Roma, Aston Villa sau Galatasaray și-ar fi manifestat interesul pentru el.

Gică Hagi este, însă, convins că știe deja viitoarea destinație a lui Ianis. „Semnele” păreau să confirme zvonurile din presa britanică privind plecarea acestuia de la Rangers. Zilele acestea, campioana Scoției tocmai a realizat un transfer record pentru club, a anunțat The Scottish Sun.

Fundașul Nathan Patterson a fost vândut pe suma de 16 milioane de lire sterline, aproximativ 19 milioane de euro, cu tot cu bonusuri, către Everton, din Premier League. Acest lucru a dat „apă la moară” celor care susțineau că tehnicianul Giovanni van Bronckhorst va folosi banii pentru achiziționarea unui mijlocaș care să-l înlocuiască pe Ianis Hagi în angrenajul echipei.

„Cred că e din sursă sigură”

Gică Hagi a demontat zvonurile privind plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers. „Regele” a fost chiar în Scoția, pentru Sărbătorile de iarnă, de unde a revenit cu informații proaspete și „de la sursă”.

„Am fost bine, ne-am simţit bine împreună, am vorbit, avea nevoie să stăm împreună familia. Am stat puţin, foarte puţin chiar, o săptămână. Arată bine, e motivat. Apropo, aşa am auzit şi cred că e din sursă sigură, că doresc să renoveze contractul. Nu aşa cum se scrie prin presă pe la noi. A jucat foarte bine, a avut un an extraordinar, foarte bun, e apreciat acolo şi din surse bune cred că vor să renoveze contractul”, a afirmat Gică Hagi, într-o conferință de presă.

De altfel, chiar și antrenorul campioanei Scoției, Giovanni van Bronckhorst a declarat că, pentru orice tehnician ideal e să nu reînceapă sezonul cu lotul micșorat.

„Nu aștept nimic (n.r. – de la perioada de mercato). Trebuie doar să ne pregătim, ăsta e lucrul cel mai important pentru un antrenor. Poate că nu se va întâmpla nimic, poate se vor întâmpla multe, nu poți ști niciodată. Ca antrenor, nu vrei să ajungi la finalul unei perioade de transferuri cu lotul micșorat. Vom vedea unde ne vom afla la finalul perioadei”, a declarat Van Bronckhorst, conform heraldnscotland.com.

În acest sezon, fiul lui Gică Hagi a reușit 3 goluri și 4 pase decisive în 25 de apariții în tricoul lui Rangers. Ianis Hagi a fost folosit, adesea, pe altă poziție decât cea cu care era obișnuit, aceasta fiind și una dintre explicațiile evoluțiilor sale mai palide. Rangers, care este lider în Scoția, va susține primul meci din 2022 pe 18 ianuarie. Ianis Hagi și colegii săi vor juca, în deplasare, contra celor de la Aberdeean.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI