Gică Hagi, explicații după eșecul Farului cu Craiova: „Noi n-am tras”

Gică Hagi, explicații după eșecul Farului cu Craiova: „Noi n-am tras”
Echipa lui Gică Hagi. Farul, nu mai are nicio șansă de a ocupa un loc care să-i asigure prezența într-o cupă europeană

Gică Hagi, explicații după eșecul Farului cu Craiova. „Regele” avea planuri mari pentru echipa dobrogeană în acest play-off. După pauza cauzată de meciurile amicale ale naționalei, antrenorul-patron de la Farul spera ca gruparea sa să lupte pentru un loc în cupele europene. După eșecul clar de sâmbătă, 0-3, cu U. Craiova, de pe teren propriu, formația lui Gică Hagi nu mai are șanse pentru a atinge obiectivul respectiv.

Gică Hagi, explicații după eșecul Farului cu Craiova

Gică Hagi, explicații după eșecul Farului cu Craiova. „Regele” se declara optimist, acum trei etape, înaintea reluării play-off-ului Ligii 1 după întreruperea cauzată de partidele amicale ale naționalei, cu Grecia și Israel.

„După această pauză competițională încercăm să strângem rândurile. Încercăm să câștigăm meciul din deplasare, la o echipă care a făcut un campionat foarte bun. Cred că cu ei, ultima oară acasă, am jucat foarte bine. Nu la fel de bine am jucat în deplasare, când am luat bătaie.

Este o perioadă în care trebuie să producem rezultate, dacă vrem să ne gândim la o participare în Europa. În cele două deplasări, la Voluntari și Pitești, și acasă cu Craiova. Când zic rezultate bune, zic să câștigăm meciurile pentru a aspira la mai mult. Sper ca și jucătorii să înțeleagă acest lucru și să vobim la finalul celor trei jocuri că am jucat bine și am adus multe puncte”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

„Noi n-am tras”

Echipa lui Gică Hagi n-a reușit să câștige decât 3 puncte dintre cele 9 puse în joc, în ultimele trei etape. A pierdut cu 0-1 la Voluntari, apoi a reușit să câștige meciul din deplasare cu FC Argeș, scor 2-0. Dar, sâmbătă, constănțenii au fost depășiți categoric de una dintre rivalele pentru ocuparea locului 3, ce duce la barajul pentru Conference League. Farul a fost învinsă de Craiova lui Laurențiu Reghecampf cu un sec 0-3, chiar pe stadionul din Ovidiu.

„O echipă puternică, o echipă care are atitudine, determinare, are fotbaliști, are tehnică. Cred că și noi avem ofensiv, dar defensiv am făcut mai puțin. S-au pierdut duelurile, s-au pierdut mingi, apoi au venit contraatacuri. Ei au tras la poartă, noi n-am tras.

Cred că și noi am dus bine mingea în repriza a doua, dar e important să faci bine și faza defensivă, unde noi am suferit. În fotbal, trebuie să faci ambele faze bine, mai ales când joci cu o echipă bună, în formă, așa cum e Craiova”, a spus Gică Hagi, la finalul partidei, conform digisport.ro.

Echipa lui Gică Hagi ocupă locul 5 în play-off, cu 28 de puncte, cu 2 mai puține decât Voluntari și la 12 puncte în urma Craiovei. Cum mai sunt de disputat doar 5 etape. practic returul play-off-ului, șansele Farului la locul 3 sunt, practic, nule.