Gheorghe Dincă, la un nou termen în fața părinților Alexandrei și Luizei. Ce s-a întâmplat la tribunal

Gheorghe Dincă, la un nou termen în fața părinților Alexandrei și Luizei. Ce s-a întâmplat la tribunal
Gheorghe Dincă, la un nou termen în fața părinților Alexandrei și Luizei.

Gheorghe Dincă s-a aflat la un nou termen în fața părinților Alexandrei și Luizei. Iată ce s-a întâmplat la tribunal, în spatele ușilor închise. Chiar ieri ar fi avut loc acest nou termen, în dosarul Caracal, la Tribunalul Olt, unde șapte martori au fost audiați.

Gheorghe Dincă, la un nou termen în fața părinților Alexandrei și Luizei

Șapte persoane au fost citate la Tribunalul Olt, iar printre acestea s-au numărat și cunoștințe ale lui Gheorghe Dincă. Unul dintre martorii citați la termen a fost un bărbat din Caracal, prieten cu inculpatul. El a recunoscut în fața instanței că Gheorghe Dincă și procurorul Ovidiu Popescu au participat la nunta fiului său.

”La termenul acesta, a recunoscut Firică faptul că la nunta fiului au fost Dincă și procurorul Popescu, invitați de onoare. Pe de altă parte, am arătat că procurorii de la DIICOT au falsificat probele, în sensul că s-au făcut că înaintează, în luna august 2019, un număr de 40 de probe pentru a fi expertizate, însă ulterior s-au adresat experților și au spus să nu le mai facă pe toate, ci doar 3.

Am cerut judecătoarei să solicite procurorilor să ne spună ce s-a întâmplat cu acele probe. Se refereau la acele probe din încăperea unde a fost Alexandra”, a declarat avocata Carmen Obârșanu.

Când este stabilit un nou termen

Avocatul Modovan este de părere că procesul va mai dura mult. Numai audierea martorilor va dura cel până la sfârșitul anului.

”Urmează în continuare să se audieze și alți martori. Este departe de a se afla adevărul în această cauză, dar sperăm că până într-un final, când vom pune concluzii pe fondul cauzei, să știm ceva.

Deocamdată suntem în plină desfășurare de activități ale cercetării judecătorești și urmează să clarificăm cumva lucrurile ( … ) Mai sunt cel puțin 20 de martori de audiat în această cauză apoi reiterăm discuțiile privind refacerea rapoartelor de expertiză”, a spus Aurel Moldovan.

De cealaltă parte, rudele fetelor au afirmat s-au săturat să aștepte ca să afle, cu adevărat, ce anume s-a întâmplat cu Luiza și Alexandra.

”Ce să aflăm dacă ei au tot interesul să ne ascundă realitatea? Ei știu în realitate ce s-a întâmplat cu fetele și tot timpul această judecătoare fuge de responsabilitate, încearcă pe toate căile posibile să ne anuleze toate cererile pe care le formulăm prin doamna avocat”, a declarat Stelian Iordache, bunicul Luizei.

De menționat este că următorul termen a fost stabilit pentru data de 6 octombrie și se va continua audierea martorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI