Cazul Caracal. Stenograme cu Gheorghe Dincă, făcute publice abia acum. Ce spune despre Luiza și Alexandra: ”Să recunosc că sunt vii”

Cazul Caracal. Stenograme cu Gheorghe Dincă, făcute publice abia acum. Ce spune despre Luiza și Alexandra: ”Să recunosc că sunt vii”
Cazul Caracal. Stenograme cu Gheorghe Dinca, facute publice abia acum. Ce spune despre Luiza si Alexandra ”Sa recunosc ca sunt vii”

Cazul Caracal a șocat o Românie întreagă. Vestea că un bătrân a ucis cu sânge rece două adolescente, care aveau toată viața în față, provoacă fiori pe șira spinării. La doi ani de la dispariția fetelor, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, cazul este pe cale să explodeze din nou! Au apărut stenograme-bombă cu Gheorghe Dincă. Ce spune despre Luiza și Alexandra.

Înregistrări audio bombă cu Gheorghe Dincă!

Aflat în spatele gratiilor, Gheorghe Dincă a „scăpat” informații prețioase despre crimele de la Caracal. Au fost făcute publice abia acum primele înregistrări audio în care presupusul criminalul vorbește despre Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Iată ce dezvăluie în celula din închisoare.

”Ce vrei să faci? Asta e. În viață nu se știe cum merg treburile și uite într-o zi se pune tata și nu ești și… voi nu jedecați că treburile, în continuare, rămân cu o anchetă deschisă. Nu. E bine cum îți spune tata.

Știu, dar nu auzi? Nu că te zbați, că uite sunt bandiți care te agață, înțelegi? Se întreabă și se nimeresc aiurea.

Nu tratați treburile cu indiferență, și tu și Florin, că de aia am zis să treacă și să fie mami acolo, în caz de nu sunteți… Pe ei aia îi interesează, tată, de aia e dezbatere”, potrivit stenogramelor cu Gheorghe Dincă.

Ce dezvăluie despre Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Într-una dintre înregistrări, Dincă face dezvăluiri șocante! Discuția cu un coleg de celulă a fost interceptată de polițiști, existând probe clare că cele două fete sunt moarte.

„Și mie avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii.

Că le-am zis că dacă sunt vii și dumneavoastră aveți probe, dați probe și eu trebuie să fiu în libertate. Dar tâmpit, așa, știi? Că de aia m-am luat cu ea.”, a mărturisit Gheorghe Dincă.

Cine se declară dezamăgită

La doi ani de la comiterea oribilelor crime, cazul Caracal bate pasul pe loc. Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, se declară dezamăgită de autoritățile române. Aceasta face acuzații dure! Din cele 40 de probe trimise de avocată pentru expertiza criminalistică genetică, doar trei dintre ele au fost verificate.

Mai mult, avocata Carmen Obârșanu spune că dosarul Caracal nu a reprezentat niciodată o prioritate pentru oamenii legii. Prin urmare, potrivit spuselor avocatei, procurorii nu au analizat toate probele care îl încriminau pe Dincă.

„Tot acest dosar Caracal a fost investigat într-un total dezinteres sau, mai bine zis, pentru a se proteja anumite persoane, care au legătură foarte mare cu aceste infracţiuni”, a precizat Carmen Obârșanu.