Coincidență stranie, în cazul Caracal. Ce planuri avea Luiza Melencu, potrivit dezvăluirilor bunicului ei

Coincidență stranie, în cazul Caracal. Ce planuri avea Luiza Melencu, potrivit dezvăluirilor bunicului ei
Coincidență stranie, în cazul Caracal. Ce planuri avea Luiza Melencu, potrivit dezvăluirilor bunicului ei

Iată că a trecut un an de când s-au descoperit crimele lui Gheorhe Dincă, criminalul de la Caracal. Bunicul Luizei Melencu a făcut o dezvăluire sfâșietoare despre nepoata sa.

Coincidență stranie, în cazul Caracal

Reamintim că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost răpite, violate și ucise de Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Acesta și-a schimbat însă declarațiile de-a lungul anchetei, iar oamenii legii au încercat să găsească dovezi concludente pentru a demonstra faptele acestuia.

Recent, bunicul Luizei Melencu a făcut și o dezvăluire sfâșietoare despre nepoata lui. Astfel, tânăra ar fi trebuit să susțină examenul de Bacalaureat în acest an și să se pregătească pentru admiterea la facultate. O coincidență cu adevărat bizară este chiar meseria la care aspira tânăra răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. Luiza avea planuri mari pentru viitorul ei.

Bunicul Luizei Melencu, pe nume Stelian Iordache, a declarat recent faptul că se gândește adesea la fată și încă mai speră într-o minune.

”Trebuia să dea Bacul acum și să meargă la facultate”

„Mi-e dor de ea de nu mai pot. Trebuia să dea Bacul acum și să meargă la facultate, dorea să se facă polițistă. Când mă uit pe drum o văd că vine de la liceu. Văd umbra ei. Mi-era drag de ea să o iau în brațe și să o pup”, potrivit Antena 3.

Coincidență bizară, s-ar putea spune, deoarece tânăra și-ar fi dorit să le ofere celor din jur pază și protecție, dar și să se asigure că legea e respectată și că infractorii sunt pedepsiți. Însă aceasta nu a mai apucat să-și împlinească visul, ajungând ea însăși o victimă a unui infractor.

De asemenea, Alexandra Măceșanu a dispărut la finalul lunii iulie a anului trecut, iar ulterior polițiștii au descoperit faptul că aceasta a fost răpită de Gheorghe Dincă, violată și sechestrată. Anumite probe din anchetă, dar și dezvăluirile făcute de Gheorghe Dincă au arătat că trupul neînsuflețit al fetei ar fi fost incinerat într-un butoi din curtea lui Gheorghe Dincă.

Pe data de 15 ianuarie a fost înregistrat, la Tribunalul Olt, rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpați din ”cazul Caracal” Gheorghe Dincă (pentru infracțiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol, două fapte, omor calificat, două fapte, profanare de cadavre, două fapte) și Ștefan Risipițeani (pentru infracțiunea de viol).

Cauza va fi judecată pe fond la Tribunalul Olt, cererea de strămutare formulată de părinții Alexandrei Măceșanu fiin astfel respinsă definitiv de către Curtea de Apel Craiova.

Menționăm că Gheorghe Dincă şi Risipiţeanu se află în Penitenciarul Craiova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI