Gestul superb făcut de Cătălin Măruță pentru Viorel Lis. S-a aflat tot, nu a vrut să spună la TV

Gestul superb făcut de Cătălin Măruță pentru Viorel Lis. S-a aflat tot, nu a vrut să spună la TV
Există o vorbă din bătrâni, „dar din dar se face!”

Gestul superb făcut de Cătălin Măruță pentru Viorel Lis! În ultima perioadă, așa cum Playtech Știri a mai scris, fostul edil al Capitalei trece prin momentre grele. Sănătatea lui Viorel Lis nu mai este una bună, având nevoie de bani pentru a se trata. După o perioadă grea, fostul primar avea nevoie de ședințe de terapie, care costă, astfel că s-a aflat ce a făcut celebra vedetă Pro Tv pentru acesta, de pe rețelele de socializare.

Viorel Lis, problemele de sănătate și lipsa banilor

Ajuns la vârsta de 78 de ani, Viorel Lis a trecut în ultima perioadă prin situații dificile de sănătate. Nu de puține ori a ajuns pe patul de spital, ca urmare a șubrezirii stării sale de sănătate. Din păcate, tratamentele pe care acesta le are de făcut au necesitat și fonduri substanțiale.

Alături de el, Oana Lis, a ajuns, din păcate, să-și amaneteze și verigheta de cununie, pentru a putea face rost de bani. Dar, ca un gest disperat de ajutor, în august, soția fostulu edil al Capitalei apela la rețelele de socializare, cerând ajutor celor care ar fi putu dona ceva bani:

„Așa cum vă ziceam, azi va cer ajutorul pentru Vio. I-am promis că voi fi alături de el până în ultima clipă și ca nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui. Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă în patul lui până în ultima clipă.

roblema e ca de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilități cu un handicap locomotor și nu am știut cât de greu e să ai grija totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am știut provocările unei persoane cu dizabilități, care nu mai poate merge nici la doctor pentru că nu există rampă la bloc și fiind o persoană masivă, nici în 3 oameni nu-l putem căra în brațe, nu am știut cât de scumpa e o recuperarea făcută acasă, că trebuiesc tot felul de creme pentru escare, câte bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf, nu ai cum să prevezi la ce boli și încercări te supune viața.

Eu voi lupta în continuare oricum pentru că el este familia mea. Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni. Dacă puteți si doriți să donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație, acesta e contul lui: RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim anticipat”, a scris Oana Lis pe Facebook, în urmă cu pcâteva luni.

Ajutoarele au început să apară, unele anonime, altele cunoscute. Dar, ceea ce nu s-a știut, a fost gestul superb făcut de Cătălin Măruță pentru Viorel Lis.

Vezi și: De ce merge Oana Lis la psiholog. Motivul pentru care nu a reușit să facă economii alături de Viorel Lis (exclusiv)

Un ajutor nesperat! Gestul superb făcut de Cătălin Măruță pentru Viorel Lis

Deși se știa de apelul Oanei Lis, până de curând nu s-a știut de gestul făcut de Cătălin Măruță pentru Viorel Lis. S-a aflat, ulterior, tot pe rețelele de socializare, în urma unei postări făcute de Oana Lis. Postarea, publicată în cursul zilei de ieri avea să dezvăluie gestul superb făcut de Cătălin Măruță pentru Viorel Lis.  Din banii săi, Cătălin Măruță i-ar fi plătit parte din sumele necesare terapiei fostului edil al Capitalei.

„Chiar asa e, Cătălin Măruță e un om extraordinar! Mie mi-a zis ca pot oricând apela la el, la orice ora, daca am nevoie de ajutor pentru Viorel. Si chiar mi-a plătit din banii lui personali câteva terapii pentru Viorel fără sa-i cer eu asta.

MULȚUMESC! Era secretul nostru, nu a făcut ceva public din asta, la Tv. Dar simt sa-l dezvălui ca sa știți ca există oameni minunati pe lumea asta și în showbizz cum se zice .

E important sa simți ca ai sprijin undeva la greu. Nu putini oameni se oferă sa-ti fie aproape în momentele dificile din viața. Il respect maxim si pe tine, Mara Banica , te iubesc ca pe cineva din familie.”, a scris Oana Lis cu câteva ore în urmă pe Facebook.

Infarctul suferit în vara acestui an l-a dus direct pe un pat de spital pe Viorel Lis, iar ajutoarele ulterioare, poate nesperate, l-au ajutat să-și revină cât de cât. Este bine, uneori, să ne ajutăm aproapele, indiferent despre cine este vorba. Există o vorbă din bătrâni, „dar, din dar se face!”, și ar fi bine să n-o uităm.

Urmăriți Playtech.ro și pe