Gestul pentru care Meghan Markle a fost desființată. De ce i-a enervat pe americani

Gestul pentru care Meghan Markle a fost desființată. De ce i-a enervat pe americani
Gestul pentru care Meghan Markle a fost desființată

Gestul pentru care Meghan Markle a fost desființată. De ce i-a enervat pe americani. Se pare că soția prințului Harry reușește să își enerveze fanii. În plus, Meghan Markle a refuzat să comenteze starea părintelui ei care se află la spital, după ce a suferit un AVC în urmă cu câteva zile. Ce a „comis” de data aceasta Meghan Markle.

Gestul pentru care Meghan Markle a fost desființată

Gestul pentru care Meghan Markle a fost desființată. Soția Prințul Harry a fost criticată aspru pentru că a apărut pe neașteptate la Școala Generală Robb din Uvalde, Texas, locul unde Salvador Ronaldo Ramos, 18 ani, a ucis 21 de persoane, într-un atac sângeros. Meghan Markle a adus un buchet de trandafiri albi la memorialul închinat memoriei victimelor; 19 copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, dar și 2 adulți, cadre didactice.

De asemenea, ducesa de Sussex a vizitat și un centru comunitar din Uvdale, acolo unde se donează sânge pentru victimele rănite în atentat. Meghan Markle a stârnit indignarea celor prezenți, rude sau localnici, deoarece ea era însoțită de propria echipă, din care făceau parte fotografi sau cameramani.

„Este absolut dezgustător! Vine cu propriul fotograf…” sau „Deja ne-am obișnuit cu trucurile ei de imagine”, sunt doar două dintre comentariile negative orientate spre Ducesa de Sussex.

Ce i-au reproșat fanii

Meghan Markle a fost criticată și pentru că în loc să îi ducă un buchet de trandafiri tatălui ei, Thomas, internat în spital după ce a suferit un AVC, ea a preferat să depună florile la memorialul din Uvalde.

Meghan Markle a refuzat comenteze starea tatălui ei și nici nu dorește să îl viziteze în spital, știut fiind faptul că cei doi au o relație distantă.

Sora lui Meghan, Samantha Markle, a criticat-o dur pe aceasta într-o emisiune de televiziune:

„A trecut prin atât de multe. După două infarcturi, o pandemie și acum un accident vascular cerebral, tot nu am auzit nimic de la Meghan. Asta e neglijență”.

„Tatăl meu se recuperează în spital”, a declarat mai târziu fiica lui Thomas, în vârstă de 57 de ani, Samantha Markle, într-o declarație pentru Daily Mail.

Amintim că memorialul închinat victimelor a fost scena unui moment tragic. Acest loc a fots vizitat de soțul și copiii profesoarei Irma Garcia, care a fost ucisă în masacrul din acea școală. Joe, soțul profesoarei, a murit la câteva ore după acest moment, în urma unui infarct, iar cunoscuții au pus tragedia pe seama durerii cauzate de pierderea soției.