Prințul William și Kate Middleton zguduie Familia Regală. Decizia lor e șocantă, calcă pe urmele lui Harry și Meghan Markle

Prințul William și Kate Middleton zguduie Familia Regală. Decizia lor e șocantă, calcă pe urmele lui Harry și Meghan Markle
Printul William si Kate Middleton zguduie Familia Regala. Decizia lor e socantt, calca pe urmele lui Harry si Meghan Markle

În această iarnă, Regina Elisabeta a II-a a împlinit 70 de domnie și a celebrat Jubileul de Platină. E singurul monarh englez care a reușit să stabilească acest record, iar în toți acești ani și-a îndeplinit cât se poate de bine responsabilitățile față de popor.

Prințul William și Kate Middleton, decizie fără precedent pentru Coroana Britanică

Viața într-o familie regală nu e deloc simplă și asta pentru că pe lângă toate responsabilitățile pe care le ai față de cetățeni, sunt zeci de reguli de protocol care trebuie respectate cu mare strictețe. Recent, Prințul William și Kate Middleton au fost într-un turneu regal în Caraibe care nu a decurs tocmai cum s-ar fi așteptați. Cei doi au fost întâmpinați de protestatari și au fost chiar ”izgoniți”. În urma acstor incidentente, cei doi au venit cu o propunere care o va pune în dificultate pe Regină.

Ducii de Cambridge intenționează să modernizeze monarhia, iar pentru început aceștia ar dori să fie strigați pe numele mic. Cei doi vor să scape de regulile de curtoazie, inclusiv de reverențe și de tot ce vine la pachet cu titlul regal. Prințul William și Kate Middleton au ajuns la concluzia că au avut doar de pierdut din cauza protocoalelor stricte și vor astfel să modernizeze monarhia.

Cum vor Kate și William să schimbe monarhia

Kate și William își doresc acum ca în timpul vizitelor lor oficiale, să se renunțe la titlutile lor regale, atunci când cineva li se adresează, și să îi strige doar pe numele mic.

O sursă de la Palat susține că decizia celor doi Duci a fost influențară de incidentele din Caraibe și au dat vina pe protocolul strict.

„Vor să fie mai abordabili, mai puțin formali, mai puțin învechiți și să se desprindă de o mare parte din tradiție. Când au ajuns înapoi la Londra, cuplul a avut o discuție cu echipa. Concluzia generală a fost că organizarea turului din Caraibe a fost învechită, prea formală și prea rigidă..De acum ei vor să fie văzuți mai mult drept „William și Kate” decât „Ducele și Ducesa de Cambridge.”, a declarat sursa.