Meghan Markle, apariție spectaculoasă. Toată lumea s-a uitat fix la picioarele ei

Meghan Markle, apariție spectaculoasă. Toată lumea s-a uitat fix la picioarele ei
Meghan Markle, aparitie spectaculoasa. Toata lumea s-a uitat fix la picioarele ei

Meghan Markle și-a surprins admiratorii, recent, la un eveniment unde și-a făcut apariția purtând o ținută casual care i-a lăsat la vedere picioarele lungi, zvelte și tonifiate. Ducesa de Sussex a pus pe jar întreaga populație masculină, chiar sub ochii soțului ei, Prințul Harry. Cum arată fosta actriță, după două nașteri.

Cum arată Meghan Markle în pantaloni scurți

Nu există cu adevărat reguli când vine vorba de modă, dar există stiluri care tind să fie mai populare în anumite sezoane. Pe timp de vară, femeile poartă îndeosebi îmbrăcăminte albă, iar Meghan Markle nu face excepție de această regulă nescrisă.

Ducesa de Sussex și-a surprins fanii când și-a făcut apariția la un turneu de polo din California, alături de soțul ei. Meghan Markle a purtat pantaloni scurți albi, care i-au pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, născând invidii în sufletele domnișoarelor din jurul său.

Soția Prințului Harry a arătat impecabil, purtând o cămașă albă supradimensionată cu nasturi, vârâtă într-o pereche de pantaloni scurți albi cu o curea maro.

Potrivit People, spectatorii nu și-au putut lua ochii de la picioarele superbe ale ducesei. Meghan Markle și-a recăpătat silueta de adolescentă la 10 luni de cand a născut-o pe Lilibet, cel de-al doilea copil al ei și al Prințului Harry.

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi prezenți la aniversarea Jubileului Reginei Elisabeta

Meghan Markle și Prințul Harry se vor întoarce în Marea Britanie, pentru a sărbători Jubileul de platină al Reginei Elisabeta, la începutul lunii iunie. Ducele și ducesa de Sussex vor fi acompaniați de copii lor, Archie și Lilibet Diana.

Deși nepotul și soția lui nu vor putea urca în balconul roial, alături de membrii activi ai Casei Regale, aceștia au confirmat că vor fi, totuși, prezenți la eveniment.

Regina Elisabeta a II-a își celebrează Jubileul de platină, eveniment maiestuos care sărbătorește cei 70 de ani pe care monarhul i-a petrecut la conducerea regatului.

Pe lângă ducii de Sussex, Prințul Andrew, fiul Reginei, nu va avea acces la balconul roial. Motivul acestei absențe este dată de faptul că ducele de York a fost deposedat de patronajul regal și titlurile militare din cauza acuzațiilor de abuz sexual care au fost aduse, recent, împotriva lui.