Gest de milioane al Reginei Elisabeta, pentru britanicii ei și nu numai. Se întâmplă pe 25 septembrie. D-aia e cea mai iubită!

Gest de milioane al Reginei Elisabeta, pentru britanicii ei și nu numai. Se întâmplă pe 25 septembrie. D-aia e cea mai iubită!
Gest de milioane al Reginei Elisabeta, pentru britanicii ei. Se întâmplă pe 25 septembrie

Dacă vreți să călătoriți sau vă aflați deja în această perioadă în Marea Britanie și sunteți iubitori de cinema, vă veți putea bucura de un veritabil tratament regal datorită unor proiecții de filme în format drive-in ce vor fi organizate la Sandringham Estate, una dintre reședințele private ale Reginei Elisabeta a II-a. Nu vor lipsi popcornul și băuturile răcoritoare! Pentru mai multe detalii, citiți-ne în continuare.

Gestul Reginei Elisabeta care i-a uimit pe mulți

Sandringham Estate, reşedinţa privată (amenajată pe o suprafaţă de aproximativ 8.000 de hectare) a Reginei Elisabeta a II-a și a familiei regale britanice, va găzdui, începând din data de 25 septembrie, proiecţii ale unor filme premiate de diverse asociaţii cinematografice, cum ar fi „1917“, „A star is born“, „Bohemian Rhapsody“, ori clasicul „Grease“.

„1917“ sau „1917: Speranță și moarte“, după cum e cunoscut la noi, este un film de război regizat de Sam Mendes, care a primit trei premii Oscar și care va deschide seria de proiecții din 25 septembrie, de la ora 17:00. În aceeași zi, începând cu ora 21:00, va putea fi urmărit „Rocketman“, o fantezie muzicală epică despre incredibila poveste a lui Elton John. Pelicula biografică urmărește călătoria de transformare a pianistului timid Reginald Dwight în superstarul internațional Elton John.

Apoi, în următoarele două zile, vor fi proiectate câte 3 lungmetraje. Evenimentul din 26 septembrie va fi deschis de „Toy Story“, produs de studioul Pixar, începând cu ora 13:00, fiind urmat de musicalul „The Greatest Showman“, de la ora 15:00. Cu un puternic mesaj motivațional, filmul vorbește despre acceptarea și integrarea în societate a celor defavorizați. Ultimul pe listă, dar nu cel din urmă, este „Bohemian Rhapsody“, ce prezintă povestea trupei Queen și intimitățile lui Freddie, de la ora 21:00.

Popcornul și băuturile răcoritoare nu vor lipsi

Ultima zi a evenimentului, 27 septembrie, va menţine în program tematica muzicală, prin filme clasice dar și titluri noi. Astfel, ziua va începe cu animația „Moana“, de la ora 13:00.

Drive-in Cinema, acasă la Regina Elisabeta
Drive-in Cinema, acasă la Regina Elisabeta

În continuare va rula o peliculă clasică a anilor 1970 – musicalul „Grease“, de la ora 17:00, ca seara să se încheie cu „A Star Is Born“ cu Bradley Cooper și Lady Gaga, de la ora 21:00, care prezintă povestea unui cântăreț de country-rock, Jackson (jucat de Bradley Cooper), care se îndrăgostește de o tânără cântăreață aflată la începutul carierei, pe nume Ally (jucată de Lady Gaga).

Prețul biletelor începe de la 32,5 lire sterline, iar vizitatorii au posibilitatea să plătească o taxă suplimentară de 7,5 lire sterline, care le va da dreptul să amplaseze lângă vehiculele lor câte o masă, scaune şi coşuleţe cu popcorn.

Micile concesii de care se bucură spectatorii în cinematografele tradiţionale: popcornul, băuturile răcoritoare şi cocktailuri vor fi și ele disponibile, iar vânzătorii ambulanți ce comercializează diferite preparate alimentare vor circula printre mașini în timpul proiecțiilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI