George Simion nu se va căsători cu Iulia Burcea. Ce confuzie colosală s-a creat

George Simion nu se va căsători cu Iulia Burcea. Ce confuzie colosală s-a creat
George Simion nu se va căsători cu Iulia Burcea

George Simion nu se va căsători cu Iulia Burcea și se pare că misterul creat în jurul miresei politicianului și a nunții anunțate este departe de a fi deslușit. Cert este că, deși inițial s-a crezut că liderul AUR își va oficializa povestea de iubire cu frumoasa Iulia Burcea, se pare că totul a fost doar o confuzie colosală!

George Simion nu se va căsători cu Iulia Burcea

Săptămâna trecută, George Simion, extrem de discret cu viața personală, își surprindea simpatizanții anunțând în mediul online că este pe cale să se căsătorească. Cum nici urmă de vreo postare cu aleasa inimii lui, printre numeroasele-i filmări și fotografii pe care în mod constant le dezvăluie pe rețeaua socială, apare însă, pe contul social al unei frumoase blondine o poză cu George Simion ținând-o de umeri.

Cum imaginea a coincis cu marele anunț de însurătoare al politicianului, toată lumea a crezut, pe semne, că ea, Iulia Burcea, este viitoarea mireasă a lui Simion.

Stupoare însă! O confuzie colosală s-a creat! Tânăra a mărturisit că, contrar a ceea ce s-s spus și s-a scris, între ea și liderul AUR nu este vorba de nicio legătură romantică. Astfel, Iulia Burcea a mărturisit că nu ea este cea alături de care George Simion ar urma să meargă la altar.

„Nu sunt iubita lui George Simion. Nu mă căsătoresc cu el”, a precizat Iulia Burcea, pentru Click.ro.

De cealaltă parte, și George Simion a ținut să lămurească situația:

„Nu este mireasa mea, s-a creat o confuzie”, a spus și George Simion, pentru Click!

Deși situația cu Iulia Burcea s-a lămurit, se pare că s-a ajuns de unde s-a plecat: George Simion se însoară, dar… nici urmă de mireasă, dat fiind faptul că liderul AUR nu a dorit să facă publică până acum nicio informație legată de cea pe care o va duce la altar.

George Simion, detalii despre nuntă

În urmă cu câteva zile, George Simion anunța pe pagina de Facebook că așteaptă ca toți românii să se bucure alături de el la marele eveniment.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a scris Simion.

Într-un alt mesaj, liderul AUR menționa că nunta va avea loc pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea:

„Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți. (…) Pentru mine important e să veniți, nu daruri sau altceva. Obligatoriu e să veniți în cămașă tradițională”, a mai scris liderul AUR pe rețelele de socializare.

Acestea fiind spuse, pare-se că misterul care planează în jurul nunții lui George Simion se adâncește tot mai mult. Cu siguranță, simpatizanții săi vor aștepta vadă ce surpriză pregătește liderul AUR în ziua cea mare!