Totul despre Iulia Burcea, iubita lui George Simion. Când se va căsători cu liderul AUR

Totul despre Iulia Burcea, iubita lui George Simion. Când se va căsători cu liderul AUR
Cine este Iulia Burcea, iubita lui George Simion

Totul despre Iulia Burcea, iubita lui George Simion. Liderul AUR urmează să se căsătorească în luna august 2022 cu aleasa inimii lui. El și logodnica sa sunt foarte fericiți, chiar dacă politicianul s-a ferit să dea detalii despre viața privată, până acum. Toată lumea se întreabă însă cine este Iulia Burcea.

Totul despre Iulia Burcea, iubita lui George Simion

George Simion, liderul AUR, se va căsători vara aceasta cu logodnica sa, pe nume Iulia Burcea. Despre femeia care-i va deveni soție în scurt timp se știe faptul că a studiat la Facultatea de Administraţie şi Afaceri, Universitatea din Bucureşti, și la Drept.

De asemenea, Iulia Burcea are și un master în Consultanță în Afaceri. La ora actuală, aceasta lucrează la o companie franceză de tehnologie, Ingenico, companie care produce de aparate de plată cu cardul (POS).

George Simion nu-și dorește ca viitoarea soție să fie cunoscută în spațiul public, astfel că evită să publice fotografii cu aceasta. Nici Iulia Burcea nu îl expune pe iubitul ei pe conturile sociale ale sale.

Data nunții lui George Simion cu Iulia Burcea

George Simion și Iulia Burcea au stabilit cu exactitate data nunții, astfel că evenimentul se va desfășura pe data de 27 august 2022, într-un complex turistic din localitatea Măciuca, județul Vâlcea.

În urmă cu o lună, George Simion afirma public că invită pe toată lumea la nunta sa.

„Mă însor, pe 27 august. Vă invit la nuntă. E într-o sâmbătă. Gata, s-a rezolvat. Mă însor pe 27 august. Oficial, va invit. În România, că eu sunt din poporul român”, a precizat George Simion, la România TV.

De asemenea, George Simion a menționat că își dorește șase copii. În trecut, el susținea că preferă să își țină departe logodnica de ochii cu curioșilor, întrucât nu își dorește ca ea să fie judecată pentru orice spune.

George Simion a anunțat și pe pagina sa de Facebook că își dorește ca la nunta sa să participe „toți românii”.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a scris Simion.

Iar într-un alt mesaj pe Facebook, liderul AUR spunea că evenimentul va avea loc în satul Oveselu din Vâlcea:

„Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți. (…) Pentru mine important e să veniți, nu daruri sau altceva. Obligatoriu e să veniți în cămașă tradițională”, a mai scris liderul AUR.