George Burcea, scandal fără precedent la Ferma 2020. I-a spus totul Mihaelei Rădulescu

George Burcea, scandal fără precedent la Ferma 2020. I-a spus totul Mihaelei Rădulescu

Deşi ar trebui să se concentreze pe sarcinile pe care le are de făcut în cadrul “Fermei”, George Burcea nu ratează nicio ocazie să vorbească de Andreea Bălan. După altercaţia cu Andreea Antonescu, cealaltă jumătate a trupei Andre, actorul a răbufnit şi i-a spus totul Mihaelei Rădulescu!

George Burcea, un nou scandal la Ferma 2020

O nouă emisiune, noi dezvăluiri făcute de George Burcea despre mariajul eşuat cu Andreea Bălan. Deşi în urmă cu un an se iubeau, îşi făceau declaraţii de dragoste şi apăreau în cele mai frumoase fotografii de vacanţă, iată că lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată în familia vedetei de la “Te cunosc de undeva!”. De când a început emisiunea “Ferma – Orăşeni vs Săteni”, actorul a făcut tot felul de mărturisiri în legătură cu viaţa alături de fosta soţie.

Odată cu intrarea în competiţie a Andreei Antonescu, George Burcea pare şi mai înverşunat. Cei doi au avut chiar şi o dispută serioasă privind nominalizarea pentru un nou duel.

“Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei. Nu-i fac Andreei Antonescu, pentru că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, (Andreei Antonescu) pentru că ceilalţi au muncit și au făcut foamea aici” a spus actorul.

Aşa cum era de aşteptat, Mihaela Rădulescu a intervenit atrăgându-i atenţia concurentului că viaţa personală nu trebuie să afecteze ceea ce se întâmplă în cadrul show-ului.

“Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă, cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață” a completat aceasta.

George Burcea, scandal fără precedent la Ferma 2020. I-a spus totul Mihaelei Rădulescu
George Burcea, scandal fără precedent la Ferma 2020. I-a spus totul Mihaelei Rădulescu

Andreea Bălan: “Niciodată nu vei ajunge să faci banii mei”

George Burcea, însă, a continuat seria dezvăluirilor spunându-i Mihaelei Rădulescu de umilinţa prin care a trecut când fosta soţia i-a spus că nu va reuşi să facă nici în 20 de ani banii pe care i-a făcut ea.

“Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei ” a spus George Burcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI