Andreea Antonescu, amenințare la adresa lui George Burcea! Ce se va întâmpla la Ferma 2020

Andreea Antonescu, amenințare la adresa lui George Burcea! Ce se va întâmpla la Ferma 2020
Andreea Antonescu, amenințare la adresa lui George Burcea! Ce se va întâmpla la Ferma 2020

Venirea Andreei Antonescu a iscat comentarii, a născut controverse și a adus publicului din fața micilor ecrane un show de zile mari. Duelul replicilor dintre ea și George Burcea s-a purtat, însă, la testimoniale, unde cântăreața a declarat că actorul  „trăiește acum cel mai înalt nivel al carierei lui”, după divorțul de fosta soție, Andreea Bălan. Nici George Burcea nu a mărginit acest subiect, ironizându-i calitățile vocii, cât și atitudinea sau stilul de viață. Ostilitățile între cei doi intră în prelungiri acum, odată cu intervenția cunoscuților.

Se ascut săbiile în ”Ferma”. Andreea Antonescu, amenințare la adresa lui George Burcea: „Nu voi deschide eu războiul, dar să îl ferească Dumnezeu să o facă el”

După intrarea Andreei Antonescu, unul dintre subiectele de urmărit a fost interacțiunea dintre ea și George Burcea, trecutul lor fiind încordat din cauza divorțului lui de colega de trupă a artistei, Andreea Bălan. Înainte de a intra în Fermă, întrebată despre postura în care o va regăsi această emisiune, Andreea Antonescu a declarat că nu va lega o prietenie, dimpotrivă, va păstra o legătură la cote minime, fără conflict, cu actorul. Ajunsă în mijlocul acțiunii, solista nu a mai fost la fel de rezervată în a vorbit despre bărbat sau despre divorțul dintre el și amica sa.

 Andreea Antonescu, amenințare la adresa lui George Burcea! Ce se va întâmpla la Ferma 2020
Andreea Bălan și Andreea Antonescu

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a declarat cântăreața în cadrul emisiunii de la PRO TV.

Nici Burcea nu s-a lăsat mai prejos:„Ferma mi-a fãcut cea mai mare surprizã: aseara mi-a adus cea mai bunã voce femininã din Ro, femeia sfântã si exemplul perfect de “om cinstit” . Andra, Delia…..iertati-ma…”, a scris George Burcea pe rețelele de socializare.

„Nu m-ar mira să mai aibă câte ceva de spus, dacă George o mai atacă”

Schimbul de replici acide s-a dorit a fi evitat, Andreea Antonescu pregătindu-se psihic de acasă pentru momentul revederii cu George Burcea. Ea le-a mărturisit amicilor săi felul în care actorul se manifestă cu privire la divorțul de Andreea Bălan, dar și ce ar putea-o face să izbucnească în ”Fermă”.

„Andre-ele sunt nu doar prietene, Bălan e nașa fetiței Andreei Antonescu. Chiar dacă ele au fost certate, Antoneasca este trup și suflet alături de Bălan. Și normal… Mai ales în situația divorțului lui George Burcea, Andreea Antonescu este foarte supărată pentru că știe multe amănunte, nespuse de vreunul dintre cei implicați. Și, înainte de Ferma, Andreea a fost clară în atitudine: nu voi fi cea care deschide războiul, dar să îl ferească Dumnezeu să o facă el!

Mai ales că Andreea știe și ea multe amănunte despre George Burcea, mai ales că s-au întâlnit în nenumărate momente. Iar Antoneasca este foarte strictă cu amicii ei, e foarte protectoare. Nu m-ar mira să mai aibă câte ceva de spus Andreea, dacă George o mai atacă la Ferma”, a declarat o sursă din anturajul Andreei Antonescu pentru WOWbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI