George Burcea a vorbit despre diagnosticul primit de mama sa: cancer mamar. Cum se simte femeia

George Burcea a vorbit despre diagnosticul primit de mama sa: cancer mamar. Cum se simte femeia
George Burcea a vorbit despre diagnosticul primit de mama sa: cancer mamar. Cum se simte femeia

George Burcea a vorbit despre mama sa. Într-o postare emoționantă pe Facebook, George Burcea i-a urat la mulți ani mamei sale, dar a povestit și despre diagnosticul crunt primit de aceasta în urmă cu cinci ani.

George Burcea a vorbit despre diagnosticul primit de mama sa: cancer mamar

George Burcea își iubește nespus mama. Acesta a menționat-o în postarea de astăzi, prezentând-o fanilor săi de pe rețelele de socializare.

”Ea este Georgeta, mama mea. A iubit, a zâmbit, a alergat de fericire, a alergat de teama, a fost rãnitã, a fost lovitã, iar peste toate acestea, ca un cadou neasteptat de la doamna viatã, un cancer mamar si-a facut aparitia în 2015. L-a învins. Le-a invins pe toate, iar astazi imi zambeste. Voi lansa romanul si voi face si filmul despre tine. Iti promit. La multi ani, Maman”, a scris George Burcea pe contul personal de Facebook. Fanii au transmis imediat o mulțime de mesaje de felicitare.

”La multi ani cu sănătate mamei tale și să vă bucurați de fiecare moment al vietii!”, i-au scris internauții lui George Burcea.

Viața mamei lui George Burcea, o viață de roman

De altfel, viața lui George Burcea nu a fost una ușoară. Şi nu doar el, ci şi mama lui, pe care acesta o consideră o eroină, deoarece a luptat pentru copiii ei. Povestea mamei lui George a fost dezvoltată prin intermediul unui video, al cărei protagonistă este actrița Monica Davidescu.

„Numele meu este George Burcea. Sunt actor la Teatrul Național București, producător independent și membru al Asociației Goldstone, fondată de curând. Am decis să scriu un roman bazat pe povestea de viață a mamei mele. De ce? Pentru că este dureros. Și șocant. Și foarte multe femei se vor regăsi. Viața mamei mele nu a fost un basm. Ceea ce face această poveste specială e că ea nu a renunțat și a luptat pentru copiii ei. Și asta o face o eroină.

Cu ajutorul Asociației Goldstone, am lansat o strângere de fonduri pentru a susține acest proiect. Obiectivul nostru este de a transforma romanul într-un film. Cred cu tărie că acest proiect va avea un rol important în a schimba percepția oamenilor cu privire la violența domestică. Vrem să ajutăm victimele să aibă o nouă viață. Alături de aceste două proiecte, pregătim lansarea mai multor campanii pentru a atrage atenția asupra violenței domestice”, a scris George Burcea, pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI