George Burcea iubește din nou după despărțirea de Andreea Bălan. Acum e clar: i-a gătit deja vedetei de la Pro TV

George Burcea iubește din nou după despărțirea de Andreea Bălan. Acum e clar: i-a gătit deja vedetei de la Pro TV

George Burcea a ieșit câștigat din ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”. Deși nu știm încă cine este marele învingător al emisiunii de la PRO TV, în urma aventurii de la Cocani, actorul s-a ales nu doar cu amintiri plăcute, ci și cu o iubire: Viviana Sposub. Cei doi s-au întâlnit după ce s-au terminat filmările, iar din postările de pe rețelele de socializare pare-se că au rămas împreună. Mai mult, bărbatul face pași mari în a o cuceri pe frumoasa brunetă, dezvăluindu-i și una dintre pasiunile sale: gătitul.

George Burcea a trecut peste despărțirea de Andreea Bălan. Actorul iubește din nou și își răsfață iubita cu bucate gustoase. Vrea să o cucerească pe Viviana Sposub cu pârjoale

După cum am văzut și în emisiunea ”Poftiți la Nea Marin”, unde a participat alături de fosta soție, George Burcea este un adevărat gospodar. A demonstrat acest lucru și în ”Ferma”, loc în care a descoperit-o și pe Viviana. Privirile lor s-au intersectat, s-au conectat, astfel că, la finalul emisiunii, s-au întâlnit. Cei doi au fost surprinși săptămâna trecută pe peronul gării din Constanța. Aceștia s-au și sărutat, semn că relația lor e oficială.

George Burcea este îndrăgostit până peste urechi de asistenta TV și face în așa fel încât să o cucerească iremediabil. Știe că dragostea trece prin stomac și, cum deține acest atuu, cel de a fi un bun bucătar, a încântat-o pe brunetă cu un deliciu tradițional: pârjoale. La scurt timp, vedeta TV a postat imagini cu preparatul pe contul ei de Instagram, fără a da numele partenerului, dar precizând că în spatele efortului au stat mâinile unui moldovean.

„Am mâncat aceste pârjoluțe făcute de un moldovean adevărat”, a scris asistenta TV pe contul său de socializare.

În paralel, actorul a publicat o poză cu aceleași pârjoale, pe contul său de Instagram. În descrierea imaginii a notat: „Vă pârjolesc. Moldovan la plită”.

Viviana a vorbit în termeni elogioși despre Burcea în fața ”bandiților”

Cât despre viitor, nimeni nu știe ce va urma, însă colegii din ”Ferma” prevăd că cei doi vor petrece timp frumos împreună. Ba chiar George Piștereanu l-a întrebat direct dacă își va pune pirostriile cât de curând, iar acesta, zâmbind, a răspuns ferm că ”Da”, moment în care Ana Maria Ababei a început să cânte ”Ia-ți, mireasă, ziua bună!”.

„Vă stă foarte bine împreună. Care e treaba?! Până la urmă eşti bărbat divorţat, nu ai nicio treabă”, i-a spus şi Andrei Stoica.

„A fost un moment foarte frumos. Nu mă aşteptam la asta. Eu am cunoscut-o aici, nu o ştiam de dinainte”, a adăugat Burcea.

Atmosfera plăcută de nuntă s-a stricat după ce Viviana a fost eliminată din ”Fermă”. În schimb, a avut oportunitatea de a se lupta pentru un loc în tabăra bandiților, unde, printre altele, a vorbit și despre George Burcea, clasându-l pe locul fruntaș în clasamentul celor care pot câștiga marele premiu al emisiunii.

„Eu cred că o să câştige George Burcea. Pe mine m-a impresionat foarte mult omul acesta. Nu ştiam că-i capabil de atâtea lucruri, el se descurca în orice situaţie. Cu siguranţă îi este foarte greu singur, nu face nimic fără mine. Eu sunt şi în mintea lui, eu gestionez toate acţiunile sale”, a spus frumoasa asistentă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI