Ce se întâmplă în relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Diva de la Pro TV a făcut dezvăluiri surpriză

Ce se întâmplă în relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Diva de la Pro TV a făcut dezvăluiri surpriză
Mihaela Radulescu si felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a făcut dezvăluiri cu privință la relația ei cu Felix Baumgartner. În ciuda bârfitorilor, relația Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumgartner este una fericită și cât se poate de reală.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre relația cu Felix Baumgartner. ”Nu trăim la fel, nu gândim la fel”

Mihaela Rădulescu pare să aibă o relație foarte bună în continuare cu iubitul austriac, chiar dacă lumea bârfește că relația dintre ei doi cam scârțâie. Mihaela Rădulescu se arată neinteresată de gura lumii  și spune că trăiește numai ce îi place.

Orice  relație  neconvențională,  mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit viva.ro.

Mihaela Radulescu se iubeste mai mult ca niciodata cu iubitul austriac
Mihaela Radulescu se iubeste mai mult ca niciodata cu iubitul austriac

Mihaela Rădulescu iubește de ce s-a ferit toată viața. Un playboy

De asemenea, Mihaela Rădulescu a mai spus a ajuns să iubească de ce s-a ferit toată viața. Pe de altă parte, prezentatoarea emisiunii Ferma Orășeni versus Săteni spune că vrea să-ți șină viața privată departe de ochii curioșilor, întrucât are numai de câștigat.

Nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie. (zâmbește) Uite, am comasat toate întrebările și-ți dau un singur răspuns. Nu ție, celor curioși – am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat  că  am  numai  de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea.

Gura lumii, puțin importantă pentru Mihaela Rădulescu

Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta.

Mihaela Rădulescu dorește tuturor să trăiască ce trăiește ea

Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai  și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI