George Burcea s-a dus acasă la Andreea Bălan. Ce s-a întâmplat după ce a ajuns acolo

George Burcea s-a dus acasă la Andreea Bălan. Ce s-a întâmplat după ce a ajuns acolo
Ce face George Burcea acasă la Andreea Bălan

Noi informaţii în “războiul” anului. George Burcea s-a dus acasă la Andreea Bălan şi a arătat tuturor ce s-a întâmplat după ce a ajuns acolo.

Ce a făcut George Burcea în casa Andreei Bălan

În ciuda despărţirii dureroase şi plină de acuzaţii din ambele părţi, George Burcea îşi iubeşte la nebunie fetiţele. Actorul s-a dus, de curând, acasă la Andreea Bălan pentru a le vedea pe Ella şi Clara, dat fiind că jurata de la “Te cunosc de undeva!” nu l-a mai ţinut la curent cu ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viaţa lor.

Imediat, fostul soţul al Andreei a postat, pe contul de Instagram, imagini cu cele două. Se vede clar fericirea pe chipul lui George, dar şi al fetelor. Mai mult, cei trei au plecat apoi la o plimbare în parc, unde micutele s-au distrat de minune.

Se pare că aceasta este prima ieşire a actorului după perioada de carantină în care a stat alături de Viviana Sposub, cei doi fiind infectaţi cu noul coronavirus.

“Eu am insistat pentru a-mi vedea fetele. Ultima dată când am vorbit mi-a zis să îmi fac testul covid după ce ies din carantină. Fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns. Am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat. Nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău,” a declarat actorul, conform CanCan.ro.

George Burcea: “Vrea să ia copiii cu orice preţ”

Scandalul dintre George Burcea şi Andreea Bălan este departe de a ajunge la final, în ciuda faptului că cei doi au declarat, imediat după despărţire, că vor avea o relaţie amiabilă de dragul celor două fetiţe. De curând, actorul a dezvăluit informaţii incredibile despre fosta soţie şi o acuză că a apelat la tot felul de trucuri pentru a reuşi să aibă custodia totală.

“Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă.

Cred că cea mai mare ruptură este cea legată de copii. Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele şi faptul că eu eram dependent de ele şi ele de mine. Îmi doresc să fiu sănătos. Şi cel mai important lucru e să terminăm odată cu acest divorţ. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri.

În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez. Ea își dorește cu disperare să-mi ia custodia totală”, a spus fostul concurent “Ferma”, pentru Ok Magazine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI