Andreea Bălan este îndrăgostită până peste cap. Cum a fost surprinsă în București

Cum au fost surprinşi Andreea Bălan şi TIberiu Argint, în Bucureşti

Deşi nu mai este un secret pentru nimeni că are, de câteva luni, o relaţie cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan nu a recunoscut niciodată că este îndrăgostită până peste cap. De curând, însă, a fost surprinsă, în Bucureşti, într-o ipostază care spune multe despre sentimentele sale.

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint, moment de tandreţe

Au trecut câteva luni de când Andreea Bălan şi Tiberiu Argint au fost fotografiaţi pentru prima oară împreună, însă jurata de la “Te cunosc de undeva!” nu a deschis încă subiectul noii sale relaţii. Se pare că artista a învăţat din greşelile trecutului şi doreşte să fie mai rezervată atunci când vine vorba despre viaţa personală. Chiar şi aşa, cei doi nu se pot abţine să nu aibă momente tandre împreună. Aceştia au fost surprinşi de paparazzii de la CanCan.ro sărutându-se pătimaş în maşina vedetei de la Antena 1. Apoi, bărbatul a coborât şi s-a îndreptat către locuinţa sa, în timp ce fosta soţie a lui George Burcea s-a urcat la volan şi a plecat spre o altă zonă a Capitalei.

Deşi au trecut doar câteva zile de când a ajuns la spital din cauza unor mari dureri abdominale şi a fost la un pas de o nouă operaţie, Andreea Bălan s-a refăcut uimitor de repede. Se pare că Tiberiu i-a fost alături în tot acest timp, semn că între cei doi este o relaţie cât se poate de serioasă.

Andreea Bălan şi TIberiu Argint au fost surprinşi sărutându-se
Andreea Bălan şi TIberiu Argint au fost surprinşi sărutându-se

Andreea Bălan: “Sunt fericită şi liniştită”

Dacă în urmă cu aproape un an apărea la TV cu ochii în lacrimi anunţând divorţul de actorul George Burcea, acum zâmbeşte din nou. Andreea Bălan a mărturisit că, în sfârşit, este fericită şi liniştită, mai ales că toată nebunia cu separarea de fostul soţ a trecut.

“Sunt, în sfârșit, liniștită. Sunt fericită. Toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită. Mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat. Dar deocamdată această parte o țin pentru mine. Când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere. Să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI