George Burcea, desființat după Ferma. Vedeta a reacționat dur, în direct la Pro TV

Andreea Antonescu, despre George Burcea și întâmplările din Ferma (PRO TV)

George Burcea a întâlnit-o pe Viviana Sposub în show-ul ”Ferma”, de la PRO TV. Deși despărțit de fosta soție, Andreea Bălan, însă nefiind tocmai liber de contract, a fost aspru criticat de unii pentru că s-a îndrăgostit, mai ales într-un context care se poate descrie ca nefavorabil, cel puțin pentru cei doi porumbei. Chiar și așa, protagoniștii poveștii de dragoste s-au bucurat de ce le-a dat destinul, lăsând camerele de filmat deoparte și făcându-și declarații de iubire. Miere a curs și după ce în emisiune a venit Andreea Antonescu, prietena fostei sale soții, care s-a păstrat distantă de actor în gospodărie, dar nu și la testimoniale, unde a aruncat unele săgeți. La fel a făcut și astăzi, în platoul ”La Măruță”, unde a fost invitată pentru a vorbi despre relațiile din ”Fermă”.

Andreea Antonescu, despre mersul lucrurilor în ”Fermă”. „George Burcea cum este?”

Andreea Antonescu, colega de trupă a Andreei Bălan, a fost penultima dintre concurenții care au intrat în competiția ”Ferma: Orășeni vs. Săteni”. Cântăreața nu a fost primită cu brațele deschise de cei aflați deja în concurs, cu atât mai puțin de George Burcea, de care o legau câteva clipe. În ciuda faptului că cei doi nu au interacționat prea mult pe platoul de filmare, solista a vorbit în termeni duri la adresa actorului în cadrul interviurilor oferite pentru emisiune.

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri.

Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie”, declara artista.

Ulterior, vorbele, deși puține, s-au rostogolit, conturând în fața publicului un bulgăre de dispreț pe care și-l poartă unul altuia.

„Nu am nici o relație și nici nu-mi doresc acest lucru. Încerc mereu să mă detașez de oamenii răutăcioși și rău intenționați. Dacă va fi să mai lucrăm împreună la ceva proiecte, voi trata totul profesional și nimic mai mult”, a declarat după ”Ferma” George Burcea.

„Credeam că îl știu, dar uite…”

Acum, și Andreea Antonescu a ieșit din competiție, dar pare că amarul în ceea ce-l privește pe actor a rămas. Invitată ”La Măruță” pentru a vorbi despre relațiile din ”Fermă”, vedeta a spus că nu se aștepta ca la capitolul comunicare să fie atât de dificil. În schimb, întrebată dacă George Burcea este ”băiat mișto”, aceasta a răspuns că, de asemenea, a fost și el o surpriză, crezând că îl cunoaște până să se vadă în acest cadru.

„Nu mă așteptam să fie atât de complicată relația cu unele persoane. Am povestit cu Andreea Bălan despre ”Ferma”.

„Dar tu cu cine ești, cu partea cealaltă? Mie Viviana îmi e super dragă. Eu pe Viviana o știu. Venea și îmi lua interviuri, mi-a povestit că a fost și la concertele trupei noastre. Pe George…credeam că îl știu, dar uite… E o surpriză”, a declarat Andreea Antonescu la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI