George Burcea și Andreea Bălan, divorț la tribunal. Ce decizie radicală a luat acum artista

George Burcea și Andreea Bălan, divorț la tribunal

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan nu se va petrece la notar, ci la tribunal. „Aceasta este situația și așa rămâne. Nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine.”

George Burcea și Andreea Bălan, divorț la tribunal

George Burcea și Andreea Bălan vor divorța nu la notar, lucru care ar fi simplificat procedura, ci la tribunal, dat fiind că au împreună două fetițe.

„Pentru că fiind doi copii la mijloc… la notar se putea dacă nu erau copii. (…) Dar tribunalele acum sunt în pauză”, a explicat artista la Agența VIP.

Cum tribunalele nu lucrează pentru moment, din cauza pandemiei de COVID-19, cei doi vor mai avea de așteptat până își vor recăpăta libertatea, însă nu este decât o problemă de timp. Și dacă în primă instanță părea că nu ar spune ”nu” unei împăcări, artista este acum drastică, afirmând că rămâne inflexibilă în privința unei eventuale reconcilieri. Mai mult, vedeta Antena 1 a declarat că nu mai dorește ca imaginea să îi fie asociată cu George, precizând că, probabil, și el simte la fel.

George Burcea și Andreea Bălan, divorț la tribunal. Ce decizie radicală a luat acum artista
George Burcea, Andreea Bălan și nașa lor, Monica Davidescu

„Ideea este că, oricum, aceasta este situația și așa rămâne adică nu există cale de întoarcere și nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine, probabil nici el, deci nu dorim să mai fim asociați. Asta este viața și mergem înainte separat. Fetele bineînțeles că rămân la mine, cu domiciliul la mine”, a completat interpreta.

Petrecerea Clarei a fost fără fast

Chiar dacă trece prin momente dificile, evenimentele fericite tot trebuie celebrate. Este vorba despre sărbătorirea micuței Clara Maria, care a împlinit 1 an. Atât din cauza situației actuale dintre ea și soțul ei, cât și ca urmare contextului în care ne aflăm, Andreea nu și-a putut sărbători fiica așa cum și-a dorit.

„Am decis să fac ceva foarte restrâns. Și împreună cu nașii am decis să facem la Monica și Aurelian Temișan acasă. În alte circumstanțe, probabil aș fi făcut o petrecere mai mare, dar, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat între noi în ultimul timp, am zis că nu mai se cade să facem o petrecere mare, să facem o petrecere restrânsă, cu 20 de oameni”, a povestit artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI