Viviana Sposub a scăpat porumbelul despre Andreea Bălan, la Ferma. Ce a putut să spună

Viviana Sposub a scăpat porumbelul despre Andreea Bălan, la Ferma. Ce a putut să spună
Ce spune Viviana Sposub despre Andreea Bălan. Primele declaraţii

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că George Burcea şi Viviana Sposub formează un cuplu. Cei doi s-au întâlnit la Ferma, emisiune difuzată pe Pro TV, unde s-au îndrăgostit nebuneşte unul de celălalt. De curând, asistenta de la “Vorbeşte lumea” a vorbit despre Andreea Bălan, fosta soţie a actorului. Iată ce a putut spune tânăra despre jurata de la “Te cunosc de undeva!”.

Ce a spus Viviana Sposub despre Andreea Bălan

Divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea a picat, în iarnă, ca o bombă pentru toată lumea. Cel care a luat decizia despărţirii a fost actorul care nu ar mai fi avut sentimente pentru mama celor două fetiţe ale sale. La doar câteva luni de la separare, acesta a intrat în competiţia “Ferma. Orăşeni vs Sateni”, unde a întâlnit-o pe frumoasa Viviana Sposub. Cei doi s-au îndrăgostit până peste cap şi nu au mai putut aştepta până la ieşirea din competiţie pentru a forma un cuplu.

Printre concurenţii show-ului se numără şi Andreea Antonescu, lucru care nu i-a picat deloc bine actorului. Într-o discuţie cu jumătatea brunetă a trupei Andre, asistenta de la “Vorbeşte lumea” a scăpat porumbelul despre Andreea Bălan.

”Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova. Vă iubeam pe amândouă. Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci”, a spus Viviana Sposub.

Ce spune Viviana Sposub despre Andreea Bălan. Primele declaraţii
Ce spune Viviana Sposub despre Andreea Bălan. Primele declaraţii

Viviana Sposub şi George Burcea, iubire sinceră

Deşi la începutul relaţiei nu au dorit să comenteze despre ceea ce se întâmplă între ei, Viviana Sposub şi George Burcea nu se mai ascund de nimeni. Cei doi locuiesc acum împreună şi se bucură de frumoasa legătură pe care o au.

“S-a scris mult și, cu siguranță, se va mai scrie. De ce? Se poate vedea cu ochiul liber! Legătura dintre noi este una atât de frumoasă și sinceră, iar oamenii care privesc emisiunea simt asta.

Primesc o grămadă de mesaje de la persoane care se bucură pentru povestea noastră și care au nenumărate curiozități despre cum evoluează lucrurile între noi. Eu pot să spun doar că ne bucurăm din plin de conexiunea asta atât de faină și lăsăm lucrurile să vină natural, așa cum s-a întâmplat și până acum”, a spus iubita actorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI