George Burcea, în scandal cu Florin Zamfirescu. De la ce a pornit totul: ”Joacă prin paturi rol de Casanova?”

George Burcea, în scandal cu Florin Zamfirescu. De la ce a pornit totul: ”Joacă prin paturi rol de Casanova?”
Florin Zamfirescu, atac direct la George Burcea. Cum l-a jignit marele actor pe fostul concurent de la Ferma

Război de zile mari între doi actori ai României. George Burcea este în scandal cu Florin Zamfirescu, după ce acesta l-ar fi jignit pe iubitul Vivianei Sposub şi l-ar fi numit “Casanova”.

Florin Zamfirescu, atac la George Burcea

După postarea făcută pe pagina de Facebook în care marele actor îl ironizează pe fostul soţ al Andreei Bălan, acesta a răspuns atacului. George Burcea este acum în mare scandal cu Florin Zamfirescu.

“Dragilor, cine este “actorul” George Burcea? Ce roluri a jucat în scurta-i carieră? Joacă prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe internet și nu am găsit nici un actor cu numele ăsta. De ce jigniți aceasta breaslă? Nu mai aveți nevoie de ea?”, a scris Zamfirescu, pe Facebook.

Se pare că fostul concurent de la “Ferma” s-a simţit jignit de cuvintele marelui actor, motiv pentru care a dorit să îi dea replica. Mai mult, iubitul Vivianei Sposub a ţinut să îi reamintească acestuia că au jucat chiar împreună.

“Dacã nu mã anunţă un coleg de postarea Dvs, nu o vedeam nici în următorii 10 ani. Când probabil avea sã fie prea târziu pentru unii dintre noi. Dar ghinionul Dv s-a numit actorul Gigi şi implicit eu, actorul George Burcea care, domnule profesor, a absolvit chiar la ai Dv colegi de la IATC/ ATF/UNATC, în perioada în care Dv vã pregăteaţi de o pensionare uşoară, domnule.

(…) De atunci am fãcut şi eu ce am putut. Sã ştiţi că sunt mândru de mine şi chiar ţin capul sus. Nu ca alţii de la institut care n-au ştiut decât sã-l vandalizeze, iar mai apoi să-l abandoneze. Domnule profesor, am şi filmat împreuna la un moment dat. Dar vã înţeleg atât bătrâneţea, cât şi nepăsarea cãtre colegi sau viitori colegi pe care i-aţi antrenat chiar Dv, domnule”.

George Burcea, despre profesorii de la UNATC

Postarea lui George Burcea a continuat cu acuze şi dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă, de fapt, în cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti. Conform fostului soţ al Andreei Bălan, nepotismul a dus la distrugerea acestei instituţii care altădată oferea scenei actori de mare seama.

“Din pãcate, la facultate troneazã de mulţi ani atât incapacitatea celor care conduc şi predau la aceastã instituţie, cât şi lipsa de sânge în instalaţie pe care cu toţii ar fi trebuit cumva, cândva…..sã îl deţină. Bineînţeles că dacă aceşti profesori vin plini de frustrare la facultate, vor face fix o băşină cu aceşti copii, căci am văzut cu proprii ochi cum încrâncenarea colegilor dv profesori, bãteau statutul de tutore pe care aceştia aveau OBLIGAŢIA sã şi-l asume, căci erau plătiţi de stat sau chiar de noi.

Nu aş dori sã scriu mult nici despre nepotismul care a tronat zeci de ani, stimabile. Nepotism dus la cote maxime şi care, domnule profesor, în loc sã facã din nou generaţii de aur, i-au distrus, domnule. Pe româneşte, şi-au bătut joc de scândurã, de breaslã şi de copii”, a mai scris George Burcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI