George Burcea, mesaj îngrijorător înainte de Crăciun: ”Să nu mori”. Ce a pățit vedeta

George Burcea, mesaj îngrijorător înainte de Crăciun: ”Să nu mori”. Ce a pățit vedeta
Ce mesaj a transmis George Burcea

George Burcea trece printr-o perioadă frumoasă a vieții, mai ales de când trăiește o poveste de dragoste cu Viviana Sposub. Cu toate acestea, actorul răbufnește atunci când își amintește despre problemele cu care acesta s-a confruntat de-a lungul timpului. Iată ce mesaj a postat actorul pe pagina lui de Instagram.

George Burcea, mesaj îngrijorător înainte de Crăciun

Deși este văzut mereu cu zâmbetul pe buze, George Burcea a trecut prin mai multe probleme, de-a lungul timpului. Ori că este vorba despre fosta căsnicie, ori că este vorba despre problemele de familie cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, actorul mai răbufnește și dă cărțile pe față.

Astfel s-a întâmplat și acum, când și-a uimit fanii de pe contul de Instagram. Actorul a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu subînțeles, în care face referire la ura față de familie.

”Îmi pare rău, nu pot. După atâta timp încă mai simt fiecare lovitură în parte. N-a rămas neatinsă de mâinile tale, criminale, nicio o parte din corpul meu fraged, de copilă care visa la o familie fericită. Asta credeam că vom construi împreună, însă în loc de iubire, a venit ura. Ura din frustarea ta intrioară că nu ți-ai putea depăși limitele. Ura pe familia ta care ura la fel de mult ca tine. Ura pe sistemul politic bolnav, ura pe colegii de generație mai sus puși… ura către Dumnezeu”, este doar o parte din mesajul postat de George Burcea.

Însă asta nu e tot! Fostul soț al Andreei Bălan s-a destăinuit și cu privire la momentele de singurătate cu care s-a confruntat în trecutul lui.

”Nimic nu-i mai dureros decât să fii singur pe lume. Singur și suferind. Tu cu amintirile tale odioase, tu cu mintea ta bolnavă, cu mâinile tale pătate de durere și lacrimi. Să nu mori. Mi-e teamă că ai putea să mă rănești și pe lumea cealaltă. Să nu mori. Să nu mori niciodată”, se mai arată în mesaj.

George Burcea se iubește cu Viviana Sposub

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea este atât de strânsă acum. Viviana Sposub este de părere că legătura dintre ea și fostul soț al Andreei Bălan este una unică, iar totul a decurs natural.

”Mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției. George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună.”, a spus Viviana Sposub.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI