George Burcea, atacat violent din nou: „Doar fostul soț al Andreei Bălan”

George Burcea, atacat violent din nou: „Doar fostul soț al Andreei Bălan”
George Burcea atacat violent din nou

Actorul George Burcea se află printre cele 16 vedete care au acceptat să participe în noul sezon al emisiunii ”Ferma”. Încă de la început, fostul soț al Andreei Bălan a vrut să demonstreze că poate ajunge ajunge în finală. Însă, în concurs a intrat și Andreea Antonescu, ”sora de suflet” a Andreei Bălan.

George Burcea, atacat violent din nou

În cadrul unui interviu, direct din Pădurea de la Cocani, unde au avut loc filmările, Andreea Bălan a povestit despre rivalul ei din competiție, George Burcea. Actorul este în divorț cu sora ei de suflet, Andreea Bălan.

Andreea Antonescu susține că l-a tratat pe George Burcea ca pe unul dintre colegii săi, însă totul s-a schimbat în momentul când a trebuit să se apere, deoarece acesta făcuse niște remarci tăioase.

”Nu mă așteptam să fie George acolo, nu m-a șocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei știu ce este între mine și Andreea Bălan, fosta lui soție. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât și familia mea.

A văzut toată lumea, dar și fanii emisiunii că a făcut niște remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soț al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă” a spus Andreea Antonescu pentru Click.ro.

Este doar fostul soț al Andreei Bălan
Atacul Andreei Antonescu: ”Este doar fostul soț al Andreei Bălan”

Andreea Antonescu, despre ”Ferma”

Andreea spune că îi place experiența din emisiune și că a venit la ”Ferma” pentru a se descoperi, testându-și limitele. Ea este de părere că atunci când va ieși din emisiune va fi o fire mai puternică și mai încrezătoare.

”Îmi place enorm, Am fost conștientă încă din start că merg acolo pentru mine, ca să mă descopăr, să văd care sunt limitele mele. Îmi doream foarte mult să ies din zona mea de confort pentru că, știi cum e, ca orice om, considerăm că suntem nemulțumiți de stilul de viață și ne dorim mai mult și eram convinsă că, dacă voi trece printr-o experiență de genul acesta, fără mâncare, fără apă, într-o latură a vieții în care unii sunt obișnuiți să trăiască zi de zi.

Când voi ieși de aici voi fi mult mai puternică, mai încrezătoare și mult mai plină de forță și conștientă de ce am”, a spus Andreea Antonescu, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI