Ce a încercat să facă Mihaela Rădulescu în scandalul George Burcea – Andreea Antonescu. Amândoi au tăcut

Ce a încercat să facă Mihaela Rădulescu în scandalul George Burcea – Andreea Antonescu. Amândoi au tăcut
Ce a încercat să facă Mihaela Rădulescu în Scandalul dintre Burcea și Andreea Antonescu

Pe parcursul ultimei ediții a emisiunii ”Ferma”, George Burcea și Andreea Antonescu au avut o dispută în timpul unui vot care trebuia să desemneze câștigătorul unei imunități. Comentariile făcute de Mihaela Rădulescu au stârnit râsul tuturor.

Ce a încercat să Facă Mihaela Rădulescu în scandalul George Burcea – Andreea Antonescu

După ce au fost întrebați de către Mihaela Rădulescu ce concurent nu ar merita imunitate, George Burcea a ales-o pe Andreea Antonescu. El a spus că nu are nimic personal cu ea, însă este de prea puțin timp în competiție și nu ar merita privilegiul deoarece a muncit prea puțin.

De asemenea, Andreea Antonescu a mărturisit și ea că primul nume care îi vine în minte este numele lui George Burcea, însă, deoarece nu vrea să fie rea și părtinitoare va vota alt concurent. De aici a pornit disputa.

Comentariile făcute de Mihaela Rădulescu

Chiar dacă nu l-a votat, Andreea Antonescu s-a arătat a fi dezamăgită de George Burcea:

”Aș fi avut pretenții mai mari de la el, la cum am apucat eu să îl cunosc pe George până am intrat în Fermă. Față de mine a avut o atitudine ok de-a lungul timpului. Astăzi mi s-a părut o frustrare disperată”, a spus Andreea.

Totodată, George Burcea a explicat că nu are rost să voteze împotriva fostei membre Andre pentru a o răni pe fosta lui soție:

Pe Andreea Bălan nu o afectează dacă eu o scot pe Andreea Antonescu din concurs, dacă vreau să fac rău cuiva, îi fac direct ei, nu prietenilor acesteia”, a spus George.

Scandalul dintre Burcea și Andreea Antonescu
Andreea Antonescu și George Burcea

Pe măsură ce discuția devenea din ce în ce mai aprigă, moderatoarea emisiunii Mihaela Rădulescu a făcut niște glume care au mai relaxat spiritele:

”Stai puțin să înțeleg, tu ai divorțat de Andreea ta, nu și de cealaltă, nu? Nu ai fost căsătorit decât cu o jumătate a grupului Andre, nu și cu cealaltă, nu?” a întrebat Mihaela Rădulescu spre amuzamentul tuturor, potrivit Cancan.

Andreea Bălan ”l-a dat în gât la poliție”

De la începutul filmărilor emisiunii ”Ferma”, George Burcea a atacat-o de mai multe ori pe fosta lui soție, Andreea Bălan. El a divulgat mai multe informații despre relația lor.

”A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura”, spunea George Burcea, în cadrul emisiunii ”Ferma”.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI