George Burcea a luat decizia neașteptată chiar acum. Andreea Bălan va înnebuni de furie, ce i-a făcut artistei

George Burcea a luat decizia neașteptată chiar acum. Andreea Bălan va înnebuni de furie, ce i-a făcut artistei
Gestul neaşteptat făcut acum de George Burcea. Andreea Bălan va înnebuni de furie când va afla

După o despărţire cu scandal de Andreea Bălan, George Burcea a luat o nouă decizie neaşteptată. Fosta sa soţie va înnebuni de furie când va afla ce a mai făcut actorul.

George Burcea a scos la închiriat vila Andreei Bălan

Se împlineşte un an de când jurata de la “Te cunosc de undeva!” anunţa cu lacrimi în ochi că soţul său a părăsit căminul conjugal şi că doreşte despărţirea definitivă. Deşi atunci a povestit că divorţul va fi unul rapid şi că se vor separa în termeni amiabili, cei doi soţi au ajuns acum la cuţite, Andreea Bălan dorind custodia totală a celor două fetiţe.

Acum, George Burcea a luat o decizie total neaşteptată. Cântăreaţa va fi, cu siguranţă, deranjată de gestul actorului. Mai exact, fostul concurent de la “Ferma” a scos la închiriat vila vedetei pentru preţul de 1.600 de euro pe lună. Anunţul a fost postat pe un site de specialitate iar la date de contact este trecut chiar actualul iubit al Vivianei Sposub, deşi locuinţa este a Andreei.

“Vilă de lux tip duplex, complet mobilată. Este situată între Grădina Zoologică și Jolie Ville, pe strada…., zona….. Are loc de parcare în curtea din față. 4 camere, 3 băi, curte interioară și complet utilată. Zona este extrem de liniștită, foarte potrivită pentru o familie, având acces la grădinițele din Iancu Nicolae în doar câteva minute” , se arată în anunţ.

Nu se ştie dacă totul este o neînţelegere sau Burcea chiar a apelat la acest gest care pare să nu aibă nicio logică.

Andreea Bălan şi-a refăcut viaţa alături de Tiberiu Argint

După luni întregi în care a încercat să îşi salveze căsnicia, Andreea Bălan a reuşit să îşi revină din şocul pierderii familiei şi s-a îndrăgostit nebuneşte de Tiberiu Argint. Relaţia celor doi pare să fie una serioasă, mai ales că au fost văzuţi din ce în ce mai des împreună în ultima perioadă. Desigur, niciunul dintre aceştia nu a confirmat oficial relaţia care durează încă din vara acestui an.

Nici George Burcea nu a stat degeaba pe plan sentimental. Acesta a participat în această toamnă la concursul “Ferma” de pe Pro TV, unde a cunoscut-o pe Viviana Sposub. Chimia dintre ei a putut fi observată imediat chiar şi de telespectatori, care şi-au dorit ca cei doi să rămână împreună. Acum, Viviana şi George formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Mai mult, s-au mutat împreună şi trăiesc o frumoasă poveste de iubire. De curând, actorul i-a făcut chiar şi o declaraţie de dragoste pe Instagram iubitei sale. “Să ne fie cu liniște și dragoste. Te iubesc, minune!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI