31 dec. 2020 | 09:14

George Burcea a luat decizia neașteptată chiar acum. Andreea Bălan va înnebuni de furie, ce i-a făcut artistei

Monden
George Burcea a luat decizia neașteptată chiar acum. Andreea Bălan va înnebuni de furie, ce i-a făcut artistei
Gestul neaşteptat făcut acum de George Burcea. Andreea Bălan va înnebuni de furie când va afla

După o despărţire cu scandal de Andreea Bălan, George Burcea a luat o nouă decizie neaşteptată. Fosta sa soţie va înnebuni de furie când va afla ce a mai făcut actorul.

George Burcea a scos la închiriat vila Andreei Bălan

Se împlineşte un an de când jurata de la “Te cunosc de undeva!” anunţa cu lacrimi în ochi că soţul său a părăsit căminul conjugal şi că doreşte despărţirea definitivă. Deşi atunci a povestit că divorţul va fi unul rapid şi că se vor separa în termeni amiabili, cei doi soţi au ajuns acum la cuţite, Andreea Bălan dorind custodia totală a celor două fetiţe.

Acum, George Burcea a luat o decizie total neaşteptată. Cântăreaţa va fi, cu siguranţă, deranjată de gestul actorului. Mai exact, fostul concurent de la “Ferma” a scos la închiriat vila vedetei pentru preţul de 1.600 de euro pe lună. Anunţul a fost postat pe un site de specialitate iar la date de contact este trecut chiar actualul iubit al Vivianei Sposub, deşi locuinţa este a Andreei.

“Vilă de lux tip duplex, complet mobilată. Este situată între Grădina Zoologică și Jolie Ville, pe strada…., zona….. Are loc de parcare în curtea din față. 4 camere, 3 băi, curte interioară și complet utilată. Zona este extrem de liniștită, foarte potrivită pentru o familie, având acces la grădinițele din Iancu Nicolae în doar câteva minute” , se arată în anunţ.

Nu se ştie dacă totul este o neînţelegere sau Burcea chiar a apelat la acest gest care pare să nu aibă nicio logică.

Andreea Bălan şi-a refăcut viaţa alături de Tiberiu Argint

După luni întregi în care a încercat să îşi salveze căsnicia, Andreea Bălan a reuşit să îşi revină din şocul pierderii familiei şi s-a îndrăgostit nebuneşte de Tiberiu Argint. Relaţia celor doi pare să fie una serioasă, mai ales că au fost văzuţi din ce în ce mai des împreună în ultima perioadă. Desigur, niciunul dintre aceştia nu a confirmat oficial relaţia care durează încă din vara acestui an.

Nici George Burcea nu a stat degeaba pe plan sentimental. Acesta a participat în această toamnă la concursul “Ferma” de pe Pro TV, unde a cunoscut-o pe Viviana Sposub. Chimia dintre ei a putut fi observată imediat chiar şi de telespectatori, care şi-au dorit ca cei doi să rămână împreună. Acum, Viviana şi George formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Mai mult, s-au mutat împreună şi trăiesc o frumoasă poveste de iubire. De curând, actorul i-a făcut chiar şi o declaraţie de dragoste pe Instagram iubitei sale. “Să ne fie cu liniște și dragoste. Te iubesc, minune!”.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
"Aşa ai un ban în plus în buzunar. Îţi scoţi chiar şi de două ori banii" | Investiţia care devine tot mai profitabilă pentru români
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro