Ce a pățit Andreea Bălan în miezul nopții. Vedeta a făcut public tot: ”Atenție mare!”

Ce a pățit Andreea Bălan în miezul nopții. Vedeta a făcut public tot: ”Atenție mare!”
Ce a pățit Andreea Bălan în miez de noapte? Vedeta le-a povestit totul fanilor

Andreea Bălan le-a povestit fanilor ce a pățit chiar în miez de noapte. Ce s-a întâmplat cu jumătatea trupei Andre în perioada sărbătorilor? Prima reacție a artistei.

Ce a pățit Andreea Bălan în miez de noapte? Prima reacție a vedetei

Andreea Bălan a fost și ea ținta hackerilor chiar în miez de noapte. Din fericire, artista a semnalat imediat acest lucru și i-a avertizat și fanii ei și alți colegi de scenă să fie atenți la fiecare detaliu. Aceasta e una din persoana publice care nu doar că face muzică, dar este și foarte activă în mediul online, reușind ca în ultimul an să-și închege foarte tare comunitățile. Acolo îi ține la curent pe fani cu orice se întâmplă nou în viața sa: de la carieră, la viața personală. Ceva imprevizibil i-a apărut din nou în cale – a fost atacată de hackeri, care au pus mâna pe câteva video-uri live realizate de vedetă.

Cu acestea încercau să-i păcălească pe internauți că ajutorul imaginii artistei. Oamenii erau înșelați astfel că vor primi bani de la vedetă, dacă reușesc să ghicească anumite cifre. Din fericire, Andreea e foarte atentă la ce se întâmplă în mediul online, așa că a luat imediat atitudine și a raportat toate conturile false, apoi și-a înștiințat fanii cu privire la pățania ei.

”ATENȚIE MARE!!! Pe Facebook sunt pagini false care au furat video-urile mele live și vor să vă păcălească cu premii. Toate au fost raportate!”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram, pentru a-și pune fanii la curent cu ceea ce înceracă unii să facă, împotriva voinței sale. Nu este pentru prima dată când juratul de la Te cunosc de undeva se cofruntă cu o asemenea situație. ”Dragilor, contul de Instagram al Clarei și al Ellei a fost spart și furat”, spunea cântăreața în urmă cu ceva timp.

„Singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe”

„Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei. Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce. Pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor”
Surse apropiate artistei (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI