Ce a făcut Andreea Bălan chiar în aceste momente. Vedeta are toate motivele să râdă din nou

Ce a făcut Andreea Bălan chiar în aceste momente. Vedeta are toate motivele să râdă din nou
Andreea Bălan radiază. Ce a făcut în acest momente

Andreea Bălan a scăpat de ghinion. După ce s-a despărțit de George Burcea, apoi a înfruntat unele probleme de sănătate, de sărbători, norocul pare că i-a surâs. Cântăreața a petrecut Crăciunul în sânul familiei noului partener, Tiberiu Argint. Fetițele sale s-au jucat cu sora bărbatului, prezență, de asemenea, cunoscută publicului.

Tiberiu Argint a introdus-o în familie pe Andreea Bălan

Anul 2020 se încheie în termeni buni pentru Andreea Bălan. Deși cu divorțul încă pe masă, mai multe detalii rămânând  nestabilite între ea și George Burcea în ceea ce privește copiii, cântăreața a dat o nouă șansă dragostei. Vedeta și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint. După cum se poate observa din imagini, deasupra familiei recent formate a planat fericirea.

Vedeta a declarat recent că se simte bucuroasă pentru cum merg lucrurile acum în viața sa, că își concentrează atenția asupra celor două fetițe ale ei, Ella și Clara, dar și că relația cu noul iubit îi aduce liniște, cea după care tânjea de multă vreme.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat solista într-un interviu pentru ”Acces Direct”.

Cine este Tiberiu Argint? 

Tiberiu Alexandru Argint este fratele Soniei Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii ”Vreau să fiu sănător”, de la TVR1. Conform informațiilor publicate pe conturile de socializare, bărbatul a urmat Școala Germană Hermann Oberth din București, Colegiul Tehnic de Arhitectură ”I.N.Socolescu”, apoi a absolvit și cursurile Universității de Arhitectură din București. Are o afacere în domeniul designului de interior și este și manager de vânzări la o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

  • Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil pe 10 august. Cei doi și-au spus ”da” în fața lui Dumnezeu în septembrie 2019, când au făcut și botezul mezinei.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI