Viviana Sposub a răspuns la cea mai arzătoare întrebare. George Burcea e un mare norocos!

Viviana Sposub a răspuns la cea mai arzătoare întrebare. George Burcea e un mare norocos!
Viviana Sposub a răspuns la cea mai arzătoare întrebare

Formele apetisante ale Vivianei Sposub au stârnit multe controverse în rândul bărbaților. Așadar, ea a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor. Are silicoane iubita lui George Burcea?

Viviana Sposub a răspuns la cea mai arzătoare întrebare

Încă de când a apărut la ”Vorbește lumea”, Viviana Sposub a atras privirile multor bărbați. Așadar, lumea s-a întrebat dacă nu cumva sânii ei voluptoși sunt obținuți printr-o operație estetică.

Răspunsul este surprinzător, NU! În cadrul unui interviu, Viviana Sposub a vorbit despre acest subiect. Iubita lui George Burcea a declarat că nu a avut o asemenea operație.

”Ai silicoane? Asta e întrebarea pe care o primesc cel mai des. Și m-am săturat să tot răspund, mai ales că mie mi se pare destul de clar cum arată niște sâni naturali și cum arată niște sâni cu implanturi.

Aici trebuie să fiu mega recunoscătoare pentru gena pe care o moștenesc. Așa sunt toate femeile din familia mea, pornind de la bunica!”, a declarat Viviana Sposub pentru viva.ro.

Iubita lui George Burcea, complexată de mărimea sânilor săi

Deși unele fete își doresc chiar din adolescență să aibă sâni voluptoși, Viviana Sposub a declarat că ea a fost foarte complexată de faptul că avea un astfel de bust.

”Totuși, până să ajung la liceu și să realizez că un bust generos reprezintă un atu pentru o femeie, am fost extrem de complexată pentru că sânii mei au început să crească încă din clasa a cincea. Îmi aduc aminte și acum promisiunile pe care mi le făceam și pe care le împărtășeam cu sora mea:

”Eu nu o să port niciodată decolteu! Având în vedere că, de multe ori, atenția cădea în zona bustului, îmi doream să ascund asta și să păstrez acest aspect ca pe un secret”, a mai adăugat iubita lui George Burcea.

Ce a făcut George Burcea pentru iubita lui

Deoarece este foarte îndrăgostit de ea, chiar în ziua de Crăciun, actorul George Burcea a postat o fotografie cu el și Viviana Sposub, declarându-i frumoasei șatene dragostea. ”Sã ne fie cu liniste si dragoste ❤️😘 @viviana.sposub. Te iubesc, minune!”, a scris actorul pe contul său de Instagram, chiar în dreptul imaginii cu ei. Urmăritorii acestora nu au fost deloc indiferenți la gestul lui, așadar le-au urat numai de bine.

”Sunteți niște frumoși !🙏/ Sa fiti fericiti!!/ Craciun fericit si multa iubire💞/ Minunati ca întotdeauna !❤️💖💓/ Ce frumosi sunteti 🤗😍 Craciun fericit cu multa sanatate 🤗😘 va pup/ Crăciun fericit 😘îmi sunteți tare dragi ❤️/ Doi oameni frumosi 😘”, au fost câteva dintre mesajele pe care le-au primit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI