Gazi Demirel este în doliu. Drama prin care trece Suleyman de România: „Arde sufletul meu”

Gazi Demirel este în doliu. Drama prin care trece Suleyman de România: „Arde sufletul meu”
Gazi Demirel este în doliu.

Gazi Demirel este în doliu. Prin ce dramă trece Suleyman de România. Au trecut mai bine de doi ani de când mama sa s-a stins din viață, dar Gazi Demirel nu poate să accepte asta. Cântărețul a izbucnit în lacrimi, amintindu-și de cea care i-a dat viață. Dezvăluirile făcute de Gazi Demirel recent.

Gazi Demirel este în doliu

Gazi Demirel nu a putut trece peste moartea mamei sale. Artistul a izbucnit în lacrimi la Antena Stars, chiar în timp ce vorbea despre mama sa. El a făcut dezvăluiri emoționante, spunând că pierderea mamei sale a fost cel mai greu moment din viața sa. Și chiar dacă a trecut o bună perioadă de timp, el se gândește la ea și îi simte lipsa încontinuu.

„Suleyman de România” a spus că a avut mai multe probleme de sănătate, precum diabet, dar și afecțiuni cu inima. Cu toate că ea se afla sub tratament, decesul a venit fulgerător, în urma unui infarct.

„Mama mea, sfânta mea, a făcut infarct, pur și simplu, a murit. Nu a fost paralizata, nu a avut nevoie de îngrijiri. A murit deodată. Avea probleme cu inima, diabet, mai multe.”, a declarat, în direct la Antena Stars, Gazi Demirel.

El a început să plângă când a povestit durerea pe care o simte din momentul în care mama sa a decedat și chiar dacă timpul a trecut, suferința resimțită este la fel de puternică.

„Pentru mine parca a murit acum. Pentru mine este un jar, arde sufletul meu. Toți murim dar plecarea asta a ei m-a îndurerat foarte tare.”, a mai spus cântărețul.

Cântărețul a mai spus că de când mama sa a murit, a visat-o de mai multe ori, convins fiind că îl veghează de sus, pe el, dar și pe cei opt frați ai săi.

Cine este Gazi Demirel

Gazi Demirel este originar din Turcia. S-a mutat în România în anul 2004, după pierderea tatălui său. El a fost implicat în mai multe proiecte, precum emisiuni TV, seriale de televiziune, filme artistice etc.

Gazi Demirel a avut în vara anului trecut mai multe cântări la mare, unde și-a dus întreaga familie. Artistul este tatăl unei fetițe în vârstă de patru ani, pe nume Meryam Ilinca. Gazi a mai fost căsătorit în România cu Mariana Tudor, care i-a dăruit tot o fetiță, pe nume Verda.

Gazi Demirel, supranumit „Suleyman de România”, este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de naționalitate străină din ţara noastră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI