Fobia de care suferă Raluka. Ce se întâmplă noaptea cu jurata de la Pro TV: „Aș putea face infarct”

Fobia de care suferă Raluka. Ce se întâmplă noaptea cu jurata de la Pro TV: „Aș putea face infarct”
Ce problemă are Raluka

Îndrăgita Raluka și-a luat inima în dinți și a vorbit despre cea mai mare frică a sa. Vedeta se bucură de o carieră spectaculoasă și numeroși fani care îi apreciază fiecare apariție, dar puțini știu de ce se teme artista cu adevărat. Aceasta a făcut dezvăluiri uluitoare.

Raluka, detalii despre cea mai mare frică. Ce se întâmplă cu artista

Raluka a participat în podcast-ul realizat de Damian Drăghici, unde a vorbit despre foarte multe aspecte ale vieții sale. Vedeta a discutat și despre viața ei amoroasă, dar a oferit și detalii care au legătură cu fobia de care suferă. Artista a recunoscut că se luptă cu acluofobia.

Această fobie are legătură cu frica de întuneric și poate să apară atât la copii, cât și la adulți. Acluofobia se poate manifesta în diferite feluri, fiind vorba atât despre teama de întuneric, cât și despre frica unui posibil pericol care se poate găsi în momentul în care nu există lumină.

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze.

Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile.”, a spus Raluka în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Ce a spus Raluka despre viața amoroasă

Frumoasa artistă a mărturisit că este impulsivă atunci când vine vorba despre dragoste. Raluka a explicat că nu a fost întotdeauna fidelă, însă are impresia că o să recurgă la aceleași gesturi de-a lungul vieții. De asemenea, ea a spus cum arată bărbatul ideal pentru ea.

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea.

Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers.

Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog.”, a mai zis ea.

Raluka a bifat numeroase reușite de-a lungul timpului. Aceasta a lansat o mulțime de piese, a câștigat primul sezon al show-ului „Asia Express”, unde a participat alături de Ana Baniciu, dar a fost și jurată în cadrul emisiunii „SuperStar”. Fanii abia așteaptă să vadă ce surprize le mai pregătește aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI