Gabriela Cristea și Tavi Clonda au covid-19. Ce simptome au cei doi, de fapt: ”Datorită vaccinului”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au covid-19. Ce simptome au cei doi, de fapt: ”Datorită vaccinului”
Tavi Clonda si familia

Familia Gabrielei Cristea s-a infectat cu coronavirus. La emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”, difuzată la Antena Stars, prezentatoarea de televiziune a vorbit despre simptomele avute de membrii familiei. Ea a spus că și vecinii au dat dovadă de solidaritate și sunt alături de ea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au covid-19. Ce simptome au cei doi, de fapt

Toată familia a stat în izolare, iar din fericire starea lor s-a îmbunătățit. La emisiunea „Mămici de pitici cu lipici”, difuzată pe Antena Stars, Gabriela a vorbit despre simptomele pe care le au membrii familiei sale.

„Suntem toți bine, Tavi e un pic întors pe dos, el e un cumva decalat cu două zile față de mine. Datorită vaccinului suntem în faza de gripă și atât. Fetele nu au avut nimic, cred că au și gust și miros. Suntem ok, eu am fost foarte rău cu gâtul. Eu oricum am probleme cu laringita. Așa oboseală nu am trăit în viața mea.”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici”, difuzată pe Antena Stars.

Foarte multe persoane sar în ajutorul familiei vedetei, astfel că în această perioadă grea, vecinii au dat dovadă de solidaritate. Familia Gabrielei Cristea este nerăbdătoare să iasă cât mai repede din izolare.

„Oricum suntem ajutați foarte mult de vecini, ceea ce mi se pare extraordinar. Noi i-am anunțat pe toți, dacă Doamne ferește se întâmplă ceva, să știe oamenii de noi. Avem o stradă foarte drăguță, oamenii sunt ok.”, a adăugat vedeta.

De menționat este că vedeta s-a întors, după cele 14 zile, ca prezentatoare a emisiunii „Mireasa-Capriciile Iubirii”, difuzată pe Antena Stars.

Probleme financiare în familia Clonda-Cristea

Acum ceva timp, soțul Gabrielei Cristea mărturisea că au fost evenimente dar puține.

„Spectacolele s-au reluat, dar nu cu foc. S-au mai făcut, am și cu band-ul, doar că lumea s-a schimbat puțin. Am avut joburi mai mici, private, cu 20-30 de persoane, unde am fost doar eu și cu chitara, ca în liceu, sau cu o formulă restrânsă, cu pianistul și cu mine.

Sunt foarte mișto, ne-am întors puțin la origini, fac un show drăguț și așa. Chiar mi-au plăcut petrecerile astea mai mici, mai intime, care au farmecul lor. Acum e cam greuț cu instrumentiștii, dar dacă sunt cântări apar și aceștia.

Am avut o zi de naștere, un team-building, petreceri private de orice fel. Acum au început din nou să se anuleze cam toate evenimentele”, declara Tavi Clonda pentru impact.ro, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI