Gabriela Cristea, probleme uriaşe la doi ani de la moartea lui Marcel Toader. Vedeta a rămas fără maşină din cauza datoriilor

Gabriela Cristea, probleme uriaşe la doi ani de la moartea lui Marcel Toader. Vedeta a rămas fără maşină din cauza datoriilor
Gabriela Cristea se confruntă cu multe probleme la 2 ani de la decesul lui Marcel Toader

Au trecut doi ani de la moartea lui Marcel Toader, însă pentru problemele pe care le are Gabriela Cristea nu s-a găsit o rezolvare. Vedeta trece prin momente neplăcute, mai ales pentru că a rămas fără mașină după ce datoriile au obligat-o să renunțe la autoturism.

Probleme mari pentru Gabriela Cristea. De ce a rămas fără mașină

Falimnentul firmei deținute de Marcel Toader a afectat-o pe Gabriela Cristea. Vedeta trece prin clipe de cumpănă după ce administratorul judiciar al societății a somat-o pentru a preda mașina. Vedeta circula cu respectivul autoturism de foarte mulți ani, așa că lovitura primită a fost una grea.

Mașina pe care o avea Gabriela Cristea era înmatriculată pe firma deținută de Marcel Toader, potrivit WOWbiz. În cazul în care aceasta nu o preda, ea era nevoită să plătească 40.000 de euro, suma la care ajunge un asemenea autoturism nou. Totuși, a renunțat la respectivul bun și a luat o decizie drastică.

Partenera lui Tavi Clonda se deplasează în momentul de față cu o mașină închiriată. Din păcate, problemele pentru ea nu se opresc aici, ținând cont că încă apare asociată cu 5% la firma în care Marcel Toader deținea 85% din părțile sociale, iar Radu Andrei D. un procent de 10%.

Ce datorii îi provoacă multe neplăceri vedetei

Asociații unei firme participă atât la beneficii, cât și la pierderi, în funcție de procentul de părți sociale pe care îl dețin.

Astfel, Gabriela Cristea poate să aibă numeroase probleme, ținând cont că bunurile unui asociat pot să fie executate silit în cazul în care a garantat pentru obținerea unui credit care este încă neachitat în momentul în care se declară falimentul.

Mai mult, pe firma pe care o avea Marcel Toader au fost înregistrate mai multe bunuri, printre care autoturismul Volvo din 2009 care a ajuns la vedeta TV, o mașină Fiat Ducato din 1999, dar și un apartament situat pe strada Ion Brezoianu, potrivit publicației menționate mai sus.

Gabriela Cristea trăiește o adevărată dramă

La momentul decesului afaceristului, existau datorii de peste 150.000 de euro. Una dintre mașini a fost vândută, aplicându-se același lucru pentru apartament pentru a achita o parte din datorii, însă a mai rămas o sumă de 30.000 de euro.

Gabriela Cristea apare ca asociat în societatea respectivă, așa că se confruntă cu mai multe probleme, mai ales pentru că procedura de faliment o să fie închisă abia după ce bunurile o să fie valorificate, dar mașina, ținând cont că a fost folosită, nu mai valorează prea mult.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI