Clipe de panică pentru Gabriela Cristea. Ambulanța a ajuns de urgență la ea acasă. Fetițele sale au covid

Clipe de panică pentru Gabriela Cristea. Ambulanța a ajuns de urgență la ea acasă. Fetițele sale au covid
Clipe de panica pentru Gabriela Cristea.

După ce Gabriela Cristea a fost confirmată cu noul coronavirus, și soțul, dar și fetițele au virusul. Tavi Clonda a fost cel care a postat un mesaj prin care a povestit cum s-a întâmplat.

Fetițele Gabrielei Cristea au covid

Se pare că artistul a început să se simtă rău în decursul zilei, fapt pentru care și-a făcut un test, care a ieșit pozitiv.

„Dragilor, suntem în carantină pentru ca am ieșit pozitiv la testul Covid! Am primit multe mesaje legate de aceasta situație, așa ca am sa vă spunem aici cum s-a întamplat. Luni, Gabriela s-a testat, așa cum face de multa vreme la emisiunea ei, iar testul a fost negativ.

Luni după amiaza Victoria a început să spună ca o doare în gat și vorbea răgușit….Nu ne-am panicat pentru ca starea ei generala era ok și a mai trecut prin episoade de laringită usoara. Un sirop pentru gât si am crezut ca rezolvam. Miercuri, cand Gabriela era în direct la emisiune a simțit ca o lasa vocea ți ca ii ard usor urechile.

Primul ei gând a fost să se testeze și asta a si facut cum a ajuns acasă. Testul a iesit negativ dar chiar si asa am decis sa se izoleze de restul casei.

Joi, cand s-a trezit o dureau mușchii și avea temperatura 38. Am hotarat să mearga la centrul de testare și rezultatul a venit in 5 minute; pozitiv. Eu mi-am facut singur un test acasă (pentru ca nu aveam nici un simptom) și testul a fost negativ.

Azi dimineață am acuzat frisoane, slăbiciune și febra 37:5 si mi-am făcut un nou test care a iesit pozitiv”, a declarat Tavi Clonda.

Tavi Clonda a chemat ambulanța acasă

Tavi Clonda a transmis că a fost nevoit să cheme Ambulanța acasă, după ce a aflat că are coronavirus. Rezultatul a fost pozitiv si pentru cele două fetițe: Victoris și Iris. Tavi Clonda a mai transmis un mesaj autorităților să închidă grădinițele și școlile, semn că acela ar fi fost locul de unde s-ar fi infectat.

„Am sunat la Ambulanță, au răspuns tare greu pentru ca totul este mega aglomerat (1h/30 min), dar echipajul a ajuns dupa jumătate de oră. Am făcut toți trei testul si rezultatul a fost pozitiv pentru toti 3. Sperăm să trecem cu bine perioada asta și să si învatam ceva din aceasta experiență. Pentru politicieni, vă rugam inchideți școlile și gradinitele! Multumim!

Vă imbratisam cu drag! Nu uitati, dacă saturatia de oxigen scade sub 95-93% sunați urgent la ambulanță și chiar daca vine mai tarziu, totul va fi bine! Multa sanatate va dorim si ne dorim cu totii!”, a încheiat Tavi Clonda mesajul de pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI