Gabi Firea, totul despre bătăile din familia ei și divorț: ”L-am lăsat singur în apartament şi am plecat”

Gabi Firea, totul despre bătăile din familia ei și divorț: ”L-am lăsat singur în apartament şi am plecat”
Gabriela Firea, totul despre bataile din familia ei si divort

Gabriela Firea este una dintre cele mai cunoscute figuri feminine din politica românească actuală. Fosta primăriță a Capitalei a avut o copilărie și o tinerețe extrem de agitate. Firea a vorbit despre problemele pe care le-a trăit în trecut. Gabi Firea, totul despre bătăile din familiei ei și divorț, un divorț care i-a marcat viața. Povestirile candidatei PSD sunt de-a dreptul halucinante.

Gabi Firea, totul despre bătăile din familia ei și divorț

Gabriela Firea nu a avut mereu o viață liniștită și îndestulată. O povestește chiar ea în cadrul unui amplu interviu oferit celor de la Tango. Dezvăluirile fostului edil general al Capitalei sunt de-a dreptul uluitoare. Clipele de teroare trăite alături de mama și ceilalți copii ai familiei au fost scoase la iveală după zeci de ani. Bătăi încasate des, scandaluri peste scandaluri, momente de teroare ce păreau să nu se mai sfârșească.

Toate îl aveau în prim-plan pe tatăl Gabrielei Firea, despre care aceasta nu vorbește în termeni laudativi nici măcar acum;

„Avea mari probleme cu băutura şi, normal, cu serviciul. Mama, după ce că le avea pe ale ei pe cap, trebuia să mai bată şi pe la tot felul de uşi să-i găsească din nou de lucru, după ce el îşi pierdea slujba. La un moment dat nu mai avea unde să se ducă, pentru că-l ştia toată lumea ca pe un cal breaz. Bea foarte mult şi ne bătea şi pe noi, copiii, şi pe mama. Până la urmă am hotărât să-l părăsim. Chiar îmi revendic meritul că eu am convins-o pe mama să divorţeze. Aveam 14 ani. L-am lăsat singur în apartament şi am plecat cu toţii.”, a povestit Gabriela Firea în interviu.

A lăsat în urmă toate traumele copilăriei

Experiențele din copilărie au ajutat-o pe Gabriela Firea ulterior, aceasta reușind să se descurce într-o lume foarte dură, cea politică. Gabi Firea a spus totul despre bătăile din familia ei și divorț, iar cariera ulterioară a arătat că a devenit o femeie puternică.

Gabriela Vrânceanu s-a născut la Bacău, fiind al doilea dintre cei patru copii ai familiei Vrânceanu. Mama, Veronica, era vânzătoare și tatăl muncitor necalificat, pe șantier. Ea are două surori, Nela și Angelica, și un frate, Ionel.

Școala primară a făcut-o la Școala generală nr. 8 din cartierul Letea, Bacău. A absolvit Liceul Industrial nr. 1 Bacău și Facultatea de Litere a Universității din București, la specializarea Bibliologie și Știința Informării (promoția 1997). A continuat cu pregătire postuniversitară și academică la Academia de Studii Economice: Mecanisme valutare și fiscale internaționale, Management bancar și bursier, precum și un curs de brokeraj. În 2010 era doctorand în economie la Academia de Studii Economice din București. Ulterior, și-a înghețat programul de pregătire doctorală, pentru a se dedica responsabilităților funcției de primar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI