Gabriela Firea, umilită de toți bucureștenii. Detaliile șocante au fost observate și de Nicușor Dan

Gabriela Firea, umilită de toți bucureștenii. Detaliile șocante au fost observate și de Nicușor Dan
Gabriela Firea acuzată de Nicușor Dan de tergiversare a lucrurilor

Alegerile locale s-au terminat, iar NIcușor Dan este cel care a învins-o pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei. Din păcate pentru câștigător, nu și-a putut încă prelua mandatul și o acuză pe Firea de acest lucru.

Nicușor Dan: ”Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor”

De la termniarea alegerilor locale războiul dintre Gabriela Firea și edilul ales, Nicușor Dan, pare-se că nu s-a terminat. Și de-o parte și alta se arunc tot felul de acuzații, iar cele mai recente au legătură cu o postare a Gabrielei Firea pe contul său de facebook.

Tergiversarea lucrurilor și imposibilitatea lui Nicușor Dan de a-și prelua mandatul au creat alte noi conflicte. Gabriela Firea, parcă sfidând concretul, postează pe facebook imagini în care se laudă că muncește de zor în primărie. Ultima postare a generat reacții dure. Multe dintre acestea din partea internauților, dar și din partea lui Nicușor Dan.

”Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor: primarul învins se laudă că blochează tot orașul, refuzând să părăsească biroul care, după cum se observă, e gol. Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții să rezolve problemele Bucureștiului.”, a fost reacția lui Nicușor Dan pe facebook.

Gabriela Firea acuzată de minciună de internauți

Poza cu pricina o arată pe Gabriela Firea în biroul ei, sau mai bine zis viitorul fost birou, declarând că ea se află încă pe baricade și că îi place postura în care se află. Ironia face ca poza respectivă să fie analizată de internauți. Mulți au declarat, la postarea lui Nicușor Dan, ca aceasta ar fi de fapt editată în Photoshop, și că ar fi un fake.

Gabriela Firea, umilită de toți bucureștenii. Detaliile șocante au fost observate și de Nicușor Dan
Reacția lui Nicușor Dan la postarea gabrielei Firea (foto: facebook.com)

”Acesta este PSD, un partid care îi disprețuiește pe bucureșteni. Folosește toate tertipurile juridice pentru a avea timp să-și șteargă urmele abuzurilor pe care le-a făcut timp de 4 ani.”, și-a continuat Nicușor Dan comentariul pe facebook.

Într-o conferință de presă susținută la începutul acestei săptămâni, Nicușor Dan o acuza pe Gabriela Firea că trage de timp. Plus de multele nereguli găsite de acesta în cadrul instituției Primăriei Generale a Capitalei.

„În mod deliberat se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni în ceea ce privește serviciul de încălzire. PSD să dea vina pe noua administrație că nu e în stare să rezolve problemele orașului”, a spus Nicușor Dan.

Rămâne să vedem când își va putea prelua Primarul General ales și care vor fi primele decizii importante pentru bucureșteni pe care acesta le va lua.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI