Gabriela Firea, în mare doliu. ”A plecat spre o lume mai liniștită. Prima duminică fārā el”

Gabriela Firea, în mare doliu. ”A plecat spre o lume mai liniștită. Prima duminică fārā el”
Gabriela Firea a anunțat decesul bunciului ei pe facebook

După înfrângerea de la Alegerile Locale, Gabriela Firea a rămas activă, atât pe facebook, cât și în aparițiile la TV. Din păcate însă, zilele acestea Gabriela Firea a trecut prin momente grele, în viața personală.

”A plecat spre o lume mai liniștită. Prima duminică fārā el”

Gheorghe Rotaru, născut în 8 iulie 1922, era bunicul Gabriele Firea din partea mamei. Fusese recunoscut ca cel mai longeviv jandarm, și era unul din cei mai iubiți membri ai familiei. Din păcate, la venerabila vârstă de 97 de ani, Gheorghe Rotaru s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de Gabriela Firea pe pagina sa de facebook.

Ghiorghe Rotaru cel mai longeviv jandarm
Ghiorghe Rotaru, bunicul Gabrielei Firea, a decedat la 97 de ani

”Prima duminicā fārā bunicul Gheorghe, tatāl mamei noastre? A luptat in razboi, s-a intors ranit, a crescut copii si nepoti, a iubit lumea si viata…avea o caligrafie impecabila, canta la mai multe instrumente, era sufletul petrecerilor. A plecat spre o lume mai linistita, la 97 de ani. Cu o zi inainte, a cantat…. drum lin spre locul fara durere si suspin, bunicule.”, a scris Gabrila Firea pe facebook.

Cel mai longeviv jandarm

Anul trecut familia Gabrielei Firea avea să se mândrească cu bunicul Gheorghe Rotaru, ca fiind cel mai longeviv jandarm în viață. Ceremonia oficială de sărbătorire a locotenent-colonelului (r) Ghiorghe Rotaru,  avut loc în martie 2019. La ceremonie au participat oficiali ai jandarmeriei, dar și reprezentanți ai Instituției Prefectului. Longevivul jandarm a fost premiat de Cancelaria Instituției Prefectului, dar și de oficialii Jandarmeriei, prin persoana lt. col. Marian-Constantin Bogdan, prim adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui. Anunțul decesului a fost urmat de multe reacții din partea interanuților, transmițând familiei condoleanțe și păreri de rău.

Gabriela Firea rămâne vocea poporului

Într-un mesaj video, postat to pe facebook, Gabriela Firea anunța că va rămâne, în continuare, vocea poporului, și că va semnala de fiecare dată neregulile făcute de actuala guvernare PNL. În același timp, critică dur prestațiile Guvernului Orban, în raport cu actuala situație de pandemie din România, declarând că:

”Orice sfarsit este un nou inceput. Raman o voce a oamenilor. Contati pe implicarea mea. Premierul OrBan – PNL – calamitate, care gestioneaza dezastruos pandemia si economia, a recunoscut azi ca a lasat intentionat Bucurestiul fara resurse financiare, ca sa blocheze toate proiectele vitale, si sa castige politic omul pus de el la primarie. Abuz in serviciu! Clar si fara echivoc! În ultima lunā de guvernare, Orban pustieste economia si îi sārāceste pe oameni. Face calcule cu cat sā majoreze TVA-ul, nu dacā. Majorarea TVA îi afecteaza direct pe românii cu venituri mici si medii. Refuzul PNL de a prezenta Bugetul confirmă cu certitudine ceea ce am aflat de la oameni care lucreaza în guvern. Si care au vāzut ce vor sā facā.”, a mai scris Firea pe facebook.