Gabriela Firea, dezvăluire șoc despre vaccinul anti-COVID-19 așteptat de toată lumea: „Este o salvare iluzorie”

Gabriela Firea, dezvăluire șoc despre vaccinul anti-COVID-19 așteptat de toată lumea: „Este o salvare iluzorie”
Firea, adevărul despre vaccinul anti-covid-19 Sursă foto: Inquam Photos/george Călin

Gabriela Firea a făcut în cursul serii de miercuri o serie de afirmații menite să critice sistemul de guvernare actual, cât și neregulile care au loc în plină pandemie. Liderul PSD la București susține că România este printre singurele țări ale căror spitale nu sunt bine organizate, astfel încăt să existe secții speciale pentru pacienții cu COVID-19, indiferent de profilul instituției medicale. Pe de altă parte, fostul primar al Capitalei pune la îndoiala soluționarea pandemiei cu vaccinul anti-COVID-19.

Ce îi sfătuiește Gabriela Firea pe colegii săi

În urma declarațiilor făcute de Klaus Iohannis cu privire la atingerea capacității maxime a spitalelor, Gabriela Firea nu a ratat ocazia să dezbată amănunțit acest subiect. Potrivit membrului PSD, politica spitalelor din țară este una greșită, punându-se presiune inutilă pe cadrele medicale.

Soția lui Florentin Pandele afirmă că într-un asemenea moment de criză, toate spitalele din țară ar trebui să primească pacienți infectați cu COVID-19. Pentru acest lucru, Gabriela Firea sugerează crearea unor circuite speciale, sigure, care să nu pună în pericol săntatea nimănui.

”Suntem singura țară care avem această separație: spitale Covid, foarte puține, în special cele de boli infecțioase, și celelalte spitale unde de asemenea pacienții cronici sunt primiți cu foarte mare dificultate pentru că de asemenea s-au impus niște reguli, unele pur și simplu împovărătoare și foare greu de îndeplinit de către medici.

În acest moment în întreaga Europă și nu doar, toate spitalele sunt pregătite atât de bine, cu circuite separate, cu zone de triaj, cu echipamente sanitare și de protecție, astfel încât orice pacient care se prezintă, că este Covid, că nu este Covid, este tratat în aceeași unitate spitalicească”, a transmis Gabriela Firea, la RomaniaTV.

Cum se poate rezolva problema lipsei de paturi

În urma declarației președintelui cu privire la efortul continuu pe care autoritățile îl fac pentru a suplimenta paturile din spitale, Gabriela Firea pare că deține soluția ideală. Aceasta a insistat asupra faptului că introducerea circuitelor în toate spitalele din România va rezolva o parte din această criză sanitară de paturi, ventilatoare, medici.

„Așa dispare tema lipsei paturilor, lipsei spațiilor, a dotărilor și a personalului ATI, a ventilatoarelor și așa mai departe, încât orice spital trebuie să fie pregătit pentru a primi absolut orice tip de pacient”, a adăugat Gabriela Firea.

Fostul edil al Capitalei a venit cu o afirmație care a bulversat milioane de români. În ciuda faptului că vaccinul anti-covid-19 este cel mai așteptat antidot salvator, Gabriela Firea spune că este o vindecare iluzorie, iar adevăratele măsuri împotriva pandemiei trebuie să se bazeze pe crearea circuitelor în spitale, pe testarea masivă și dotarea unităților sanitare.

„Noi vorbim acum despre o salvare iluzorie, și anume un vaccin care nu este omologat, nu este produs… dar nu vorbim despre ceva ce putem accesa imediat, și anume dotarea spitalelor, transformarea tuturor în și Covid și non-Covid și testarea”, a concluzionat Gabriela Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI