Fulgy e pus pe fapte mari în arestul la domiciliu. Schimbarea majoră pe care vrea să o facă pentru România

Fulgy e pus pe fapte mari în arestul la domiciliu. Schimbarea majoră pe care vrea să o facă pentru România
Fulgy e pus pe fapte mari în arestul la domiciliu

Fulgy, fiul Clejanilor, este încă în arest la domiciliu, după ce recent a agresat un jurnalist și i-a luat telefonul cu forța. De atunci, tânărul a postat diferite mesaje pe rețelele de socializare, dar și video-uri în care vorbește cu cei care îl urmăresc.

Fulgy e pus pe fapte mari în arestul la domiciliu

Fulgy este pus pe fapte mari însă, deși e în arest la domiciliu. Astfel, acesta vrea să schimbe și ”imnul României”, pentru că ”e prea trist”.

”Eu dacă am pășit un pas acolo, risc de la 2 la 15 ani. Sunt vizitat de poliție”, a transmis Fulgy pe Instastory.

Fiul Clejanilor s-a filmat în continuare, urcând videoclipurile și pe contul său de TikTok:

”Doamne, dă-le minte românilor și deșteaptă-i, pe bune! Și schimb eu imnul, că e trist imnul nostru, Doamne. Ne trebuie unul frumos”.

Mai mult, Fulgy a vrut să le arate urmăritorilor săi că poate fi și ”băiat de casă”, filmându-se în timp ce făcea curățenie în apartamentul lui din București. Tot Fulgy a ținut să le transmită și un mesaj celor care îl critică.

 ”Dacă eram femeie, eram numărul unu. Știu să și gătesc, știu să fac și curat, cânt și cu orga, cânt și cu bassul, și cu chitara. Sunt DJ, impresar, bă băieți! Fiți, bă, bărbați!”, a mai transmis acesta.

Fulgy, acuzații grave la adresa lui Dan Bursuc

Amintim însă că în cadrul unui live pe rețelele de socializare, Fulgy a făcut și o serie de dezvăluiri tulburătoare, referitoare la un incident care ar fi avut loc în urmă cu mulți ani. El a susținut faptul că sora lui, Margherita de la Clejani, ar fi fost violată de artistul Daniel Paraschiv, cunoscut drept Dan Bursuc. Fulgy a mărturisit faptul că Marga ar fi fost violată când avea vârsta de 13 sau 14 ani.

”Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea”, a dezvăluit recent Fulgy.

Fulgy s-a aflat în ultima perioadă în mijlocul mai multor scandaluri, unul dintre ele fiind cel cu sora sa vitregă, Ramona, care l-a acuzat că i-ar fi amenințat pe ea și pe copiii ei.

Urmăriți Playtech.ro și pe