Marga a fost violată de Dan Bursuc? Ce dezvăluiri șocante a făcut Fulgy chiar azi

Marga a fost violată de Dan Bursuc? Ce dezvăluiri șocante a făcut Fulgy chiar azi
Ce s-a întâmplat între Marga și Dan Bursuc. Fulgy a dezvăluit tot

Fulgy șochează din nou! Fiul Clejanilor a luat pe toată lumea prin surprindere cu o dezvăluire dramatică despre legătura pe care ar fi avut-o sora lui, Magda, cu Dan Bursuc. Acesta nu a mai putut să păstreze tăcerea.

Ce s-a întâmplat între Marga și Dan Bursuc. Fulgy nu s-a mai abținut

Fulgy se află în arest la domiciliu, dar își ține fanii la curent cu fel și fel de declarații scandaloase. Acesta l-a acuzat pe Dan Bursuc, un cunoscut impresar din lumea muzicii, că ar fi violat-o pe sora lui, Marga, pe când aceasta avea în jur de 13-14 ani.

„Dacă duc până la capăt ce am de spus, mulți milionari ai României ajung la pușcărie cu sentințe de peste 25 de ani, tatăl meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la pușcărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca victimă.”, a zis Fulgy într-un live pe Facebook.

Marga, agresată de Dan Bursuc? Ce a spus fiul Clejanilor

Înainte ca dezvăluirile făcute de Fulgy să fie oprite de un echipaj de poliție care venise la domiciliul său pentru a verifica dacă regulile sunt respectate, acesta a povestit că Dan Bursuc s-a împrietenit cu părinții săi înainte ca ei să devină cunoscuți.

De asemenea, fiul Clejanilor a povestit că Marga ar fi fost violată de cunoscutul impresar pe când se afla la o vârstă extrem de fragedă, iar tatăl său, Ioniță de la Clejani, a aflat tot ce s-a întâmplat, dar nu a făcut nimic pentru fiica sa.

„Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut?

Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani!

Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea.”, a mai spus Fulgy.

Fulgy iese la atac! Ce spune despre Ioniță de la Clejani

În ultima perioadă, Fulgy a scos toate armele împotriva familiei sale. Acesta nu s-a ferit de dezvăluiri ce au șocat internauții pentru a scoate la iveală adevărul său. El a făcut o postare pe Instagram, unde a publicat un videoclip cu tatăl său.

Fiul Clejanilor s-a referit la momentul în care Ioniță de la Clejani a negat vehement că ar fi chemat poliția după ce Fulgy fusese violent și amenințase că își va face rău, explicând că, de fapt, tatăl său i-ar fi făcut rău în trecut.

„Scumpul meu tată mi-a făcut rău în toți anii aceștia.”, a zis Fulgy.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI