Vești proaste pentru Fulgy. Ce a scris poliția în dosarul fiului lui Ioniță de la Clejani

Vești proaste pentru Fulgy. Ce a scris poliția în dosarul fiului lui Ioniță de la Clejani
Vesti proaste pentru Fulgy

Face el ce face și tot ajunge în atenția mass-media. Fulgy de la Clejani este implicat într-un nou scandal de proporții. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost plasat în arest la domiciliu, după ce în urmă cu trei zile a agresat un jurnalist și i-a luat telefonul cu forța. Potrivit instanțelor de judecată, Fulgy riscă să ajungă în arest preventiv, dacă nu va respecta această măsură.

Vești proaste pentru Fulgy

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 l-au numit pe Fulgy de la Clejani un pericol social, după ce a agresat public un jurnalist și i-a luat telefonul mobil din mână, cu forța. Asta nu este tot, fratele Margheritei l-a lovit pe ziarist cu pumnul în maxilar, apoi i-a transmis un mesaj de amenințare care a fost filmat de pe mobilul bărbatului pe care l-a deposedat de celular.

Incidentul despre care vorbim, în care a fost implicat Fulgy, fiul lăutarilor de la Clejani, a avut loc sâmbătă, 10 iulie. Totul s-a întâmplat în fața casei sale, acolo unde se aflau mai mulți jurnaliști. Pentru că Fulgy, pe numele său din buletin Dan Constantin Manole le-a cerut jurnaliștilor să nu mai filmeze, apoi i-a luat din mână telefonul unui reporter și l-a lovit în maxilar, cu pumnul.

„Inculpatul Manole Dan Constantin-Fulgeraș s-a apropiat de persoana vătămată și i-a smuls telefonul din mână, după care l-a introdus în pantaloni, în zona intimă și s-a îndreptat spre poarta casei unde locuiesc părinții săi. În timp ce se afla în fața porții de acces a imobilului, persoana vătămată a venit către suspect, cerându-i să îi înapoieze telefonul, moment în care Manole Dan Constantin-Fulgeraș i-a aplicat acesteia o lovitură cu pumnul în zona stângă a maxilarului.

După ce a fost lovită, persoana vătămată a fugit spre autoturismul colegilor săi pentru a apela SNUAU 112. În continuare, K.K. a declarat că, după aproximativ 10 minute, din curtea imobilului a ieșit Manole Ioniță (tatăl suspectului) și i-a înapoiat telefonul, spunându-i să plece din zonă”, este notat în referatul cu propunere de arestare preventivă, prezentat de cei de la Gândul.

Care sunt acuzațiile care îi sunt aduse lui Fulgy

Fulgy are un cazier impresionant. Artistul este cercetat de autorități pentru acuzații grave precum tâlhărie, conducere sub influența drogurilor, conducere fără permis și amenințare. În prezent, fiul Vioricăi de la Clejani se află în arest la domiciliu și este monitorizat de polițiști.

„Pericolul social concret pentru ordinea publică pe care l-ar prezenta lăsarea în libertate a inculpatului constă în reacția colectivă față de situația de fapt, reacție ce ar produce perturbații la nivelul disciplinei publice și al respectului față de lege. (…)

Inculpatul a avut o atitudine recalcitrantă și agresivă față de persoana vătămată și de martorii aflați la fața locului, aspecte ce au fost înregistrate audio, video, ulterior deposedării persoanei vătămate de telefonul său, Manole Fulgeraș aplicându-i acesteia și o lovitură cu pumnul în zona feței. (…)

Deși inculpatul nu este cunoscut cu antecedente penale conform fișei de cazier judiciar, din verificările efectuate în aplicația ECRIS, s-a constatat că au mai existat înregistrate sesizări cu privire la conduita antisocială a acestuia”, mai scrie în referatul respectiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI