Fuego a făcut un anunț trist pentru fanii săi, chiar azi. Ce se întâmplă cu concertele sale

Fuego a făcut un anunț trist pentru fanii săi, chiar azi. Ce se întâmplă cu concertele sale
Fuego a făcut un anunț trist pentru fanii săi, chiar azi. Ce se întâmplă cu concertele sale

Paul Surugiu a făcut anunțul trist care i-a dezamăgit pe fanii săi de pretutindeni. Ce se întâmplă cu concertele sale. Fuego nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa situației epidemiologice din țară. Cum a fost afectat artistul de pandemie.

Fuego a făcut un anunț trist pentru fanii săi, chiar azi

Moment dificil pentru fanii lui Paul Surugiu. Artistul cu numele de scenă Fuego s-a văzut obligat să le transmită o veste tristă fanilor săi. Celebrul cântăreț este foarte afectat de pandemia de coronavirus care a afectat profund sectorul cultural al artiștilor, care au fost nevoiți, în ultimul an, să se reprofileze pentru a-și păstra veniturile pe linia de plutire, întrucât concertele și evenimentele au fost anulate din pricina virusului care s-a răspândit cumplit de repede la nivel comunitar.

Fuego a făcut o mărturisire dureroasă la televizor. Învitat în cadrul unei emisiuni a Televiziunii Române, Paul Surugiu a declarat că abia așteaptă ca lucrurile să revină la normal, iar viețile tuturor să fie, din nou, liniștite, deși nu crede că acest lucru se va întâmpla anul acesta.

„Sunt extrem de trist când văd că pierdem oameni dragi. Mă întristează această dramă, această pandemie care s-a abătut asupra planetei și îmi doresc să revenim la normal. Eu cred că mai avem de așteptat. Eu cred că anul acesta, pe partea noastră artistică, nu va fi ce trebuie.

Eu nu sunt omul care se plânge, încerc să iau lucrurile așa cum sunt, dar când vezi că nu ești alături de publicul tău, când vezi că nu poți să împarți bucuria ce-ai făcut…Noi, în toată perioada asta, am scris, am făcut muzică. Noi avem de dăruit proiecte multe”, a declarat cântărețul într-o emisiune TV.

Când revine emisiunea lui Fuego la TVR 2

Emisiunea preferată a românilor revine la Televiziunea Română cu un nou sezon.Sezonul șase al emisiunii „Drag de România mea”, prezentată de Paul Surugiu, va avea premiera duminică, 4 aprilie, de la 15.00, pe TVR 2 și TVR 2 HD. Anunțul a fost făcut chiar de simpaticul prezentator pe contul său de pe rețelele de socializare:

„Emisiunea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” e un proiect care n-a revoluționat televiziunea, dar care vine ca o alternativă la tot ce se regăsește pe micul ecran, la capitolul divertisment. Sunt fericit că în sezoanele de până acum am creat diversitate, am premiat artiști, am avut exclusivități și momente de referință care vor rămâne în arhiva televiziunii.

Și uite așa, pas cu pas, am ajuns la cel de-al șaselea sezon, care va debuta pe 4 aprilie, de la ora 15.00, la #TVR2.
Am crescut, am evoluat și am ajuns să fim o voce care arată oamenilor calitatea. Asta spun eu că este televiziunea și asta e menirea ei, indiferent de generații sau preferințe.”, a declarat Fuego pe Facebook.

În prima ediție, Fuego îi va avea ca invitați speciali pe Andreea Marin, Mihaela Tatu, Cristian Faur, Cove, Alexandra Ungureanu, Alexandra Crăescu, Codruța Rodean și Bogdan Cioranu.