Ce se întâmplă cu emisiunea lui Fuego de la TVR. Artistul a făcut anunțul chiar azi

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Fuego de la TVR. Artistul a făcut anunțul chiar azi
Ce se întâmplă cu emisiunea lui Fuego de la TVR. Artistul a făcut anunțul chiar azi

Fuego a făcut anunțul mult așteptat chiar astăzi. Ce se întâmplă cu emisiunea sa „Drag de România mea!” de la TVR, fanii au rămas muți de uimire când au aflat. Va suferi formatul showului modificări? Admiratorii artistului au reacționat imediat.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Fuego de la TVR

Veste uriașă pentru fanii emisiunii „Drag de România mea!” de la TVR. Showul prezentat de artistul Paul Surugiu, zis și Fuego, a ajuns la al șaselea sezon, care va debuta pe micile ecrane pe data de 4 aprilie, de la ora 15.00, pe TVR 2. Îndrăgitul artist a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, în care și-a anunțat prietenii virtuali cu privire la toate detaliile despre noul sezon al emisiunii.

„Emisiunea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” e un proiect care n-a revoluționat televiziunea, dar care vine ca o alternativă la tot ce se regăsește pe micul ecran, la capitolul divertisment. Sunt fericit că în sezoanele de până acum am creat diversitate, am premiat artiști, am avut exclusivități și momente de referință care vor rămâne în arhiva televiziunii.

Și uite așa, pas cu pas, am ajuns la cel de-al șaselea sezon, care va debuta pe 4 aprilie, de la ora 15.00, la #TVR2.
Am crescut, am evoluat și am ajuns să fim o voce care arată oamenilor calitatea. Asta spun eu că este televiziunea și asta e menirea ei, indiferent de generații sau preferințe.

Și chiar dacă poate nu e cel mai comercial mod de gândire, care să asigure succesul fulminant, eu cred că e atitudinea cea mai bună într-o lume în care suntem dominați de tot soiul de povești îndoielnice. Așadar, vă aștept pe TVR 2 și veți da ulterior singuri verdictul, pentru că oricât am vorbi noi, televiziunea se face pentru oameni și are nevoie de ei ca să meargă mai departe! Vă iubesc!”, a scris Paul Surugiu pe Facebook.

Fuego i-a făcut „surprize, surprize” Andreei Marin

Paul Surugiu a reușit să o surprindă pe colega sa de la TVR, Andreea Marin. Fosta Zână a avut parte și ea de „surprize, surprize” când Fuego a reunit-o cu Gabriel Coveșeanu, alias Cove, fostul ei asistent de la emisiunea care a consacrat-o acum mai bine de 20 de ani. În prezent, Cove moderează emisiunea Vorbește Lumea de la PRO TV, alături de frumoasa Lora, care o înlocuiește pe Adela Popescu, aflată în concediu maternal.

„Eu sunt un perfectionist şi deseori mă enervez sau reacţionez, dar colegii mei mă înţeleg şi tocmai de asta îi iubesc şi sunt onorat că pot lucra cu ei, pentru că împreună putem face performanţă, într-o perioadă în care tot ce contează este lipsa de substanţă.

Mulţumesc tuturor colegilor mei cameramani, regizor de montaj, producători, scenarişti, jurnalişti, scenografi, operatori IT, profesionişti de la lumini, de la sunet, de la marketing, de la promovare, regizori de platou, editori de montaj… tuturor celor care se luptă ca această emisiune să fie una de înaltă ţinută! ”, a declarat Paul Surugiu, acum ceva timp, în cadrul emisiunii sale de la TVR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI