Când începe emisiunea lui Fuego de la TVR2. Ce invitați are în acest sezon al ”Drag de România mea”

Show-ul spectaculos: ”Drag de România mea”, de la TVR 2, care este prezentat de către Fuego este pe care să reînceapă. Aceasta este o emisiune de divertisment, a valorilor românești. Iată ce invitați are emisiunea: ”Drag de România mea”, în acest sezon.

Când începe și ce invitați are acest sezon al emisiunii ”Drag de România” mea de la TVR2

Celebrul show de televiziune: ”Drag de România mea” este prezentat de celebrul interpret Paul Surugiu, cunoscut publicului drept Fuego, este pe care să reînceapă. Show-ul de divertisment a debutat în anul 2018 și continuă și astăzi.

Este difuzat o singură dată pe săptămână, în fiecare zi de duminică, începând cu ora 15:00, la TVR2 și TVR 2 HD. Durata emisiunii este de 100 de minute. În cadrul acestora sunt prezentate exemple demne de urmat, precum și frumoasa Românie plină de istorie, tradiție și noutate.

”Drag de România mea” – emisiune Fuego

Paul Ciprian Surugiu s-a născut pe data de cunoscut sub numele de scenă Fuego. Este un cântăreț, actor, compozitor, moderator și realizator de televiziune, om de radio și editorialist român.

El prezintă emisiunea: ”Drag de România mea” de aproximativ 3 ani de zile. În anul 2020, în cadrul Premiilor ”TV Mania”, acest proiect a fost nominalizată la categoria: „Cea mai bună emisiune de divertisment” din România. Emisiunea a mai câștigat și alte premii, cum ar fi:

  • premiul revistei „Literatura și Arta” pentru cea mai calitativă emisiune
  • premii pentru promovarea valorilor românești din partea „Radar de media” și a revistei „Actualitatea muzicală” a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România.

Emisiunea lui Fuego: ”Drag de România mea” revine cu un nou sezon

Potrivit paginidemedia.ro, emisiunea: ”Drag de România mea” de la TVR 2 revine cu un nou sezon. De pe data de 4 aprilie 2021, de la ora 15:00 revine cel de-al șaselea sezon prezentat tot de către Fuego.

Prima ediție a emisiunii: ”Drag de România mea”, sezonul 6, îi va avea printre invitați pe:
  • Andreea Marin
  • Mihaela Tatu
  • Cristian Faur
  • Gabriel Coveșeanu (Cove)
  • Alexandra Ungureanu
  • Alexandra Crăescu
  • Codruța Rodean
  • Bogdan Cioranu.

Emisiunea lui Fuego – declarațiile acestuia

Potrivit aceleiași surse, Fuego a făcut deja o serie de mărturisiri cu privire la noul sezon al emisiunii: ”Drag de România mea”:

„Cred că suntem o alternativă bună la tot ce se vede pe la televizor! Ne facem treaba cu profesionalism, cu decență și încercăm să aducem și informație, dar și bucurie, umor, muzică frumoasă, cântată exclusiv în limba română. Mi-am dorit ca proiectul acesta să prindă rădăcini și iată-ne ajunși la sezonul cu numărul șase, care le întrece pe celelalte, pentru că e relaxat, e cu oameni frumoși și speciali și momente pe care să le puneți aproape de sufletul vostru.

Nu suntem comerciali neapărat, suntem clasici și ne place să oferim un divertisment împachetat în simplitate și calitate. În emisiunea mea voi promova mereu oamenii valoroși și-i voi arăta pe cei care muncesc, care depun efort, care pun accentele corect în muzica lor, care îmbină performanțele cu profesionalismul și care au ceva de zis, fie că sunt în culmea carierei, fie că sunt la început de drum. Și credeți-mă, sezonul acesta veți avea mai multe surprize interesante, celebrări, pe care-i păcat să le pierdeți! Dar n-are rost să fac reclamă fără să vedeți! Eu zic să vă uitați, pentru a avea duminici perfecte, de la ora 15.00, la TVR 2, locul în care aveți mereu programe de calitate!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI