15 apr. 2021 | 16:41

Frica cea mai mare a Oanei Roman. A recunoscut tot, la TV

Monden
Frica cea mai mare a Oanei Roman. A recunoscut tot, la TV
Care este cea mai mare frică a Oanei Roman?

Oana Roman a recunoscut care este frica sa cea mai mare. De ce se teme cunoscuta fostă prezentatoare de televiziune? Vedeta a venit cu detalii pentru fanii care nu știau acest lucruri despre ea.

Care este cea mai mare frică a Oanei Roman?

Oana Roman a început să își surprindă fanii cu mărturii din viața sa. Dacă înainte nu era atât de deschisă față de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și pe TV, iată că de acum lucrurile s-au schimbat.

Vedeta este din ce în ce mai transparentă și vine cu mărturii din viața sa personală. Fiica lui Petre Roman a învățat o lecție de la mama sa și nu se abate de la regulă în nicio situație.

Problemele din tinerețe ale celei care i-a dat viață au făcut-o pe prezentatoare să trăiască cu teamă să nu moștenească problema de sănătate cu care s-a confruntat toată viața. Detaliile neștiute au venit în prim-plan în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipiti” de la Antena Stars.

„Acest lucru poate fi ceva genetic. Evit să fac asta”

Cea din urmă a trecut cu privirea câteva fotografii de familie în care erau părinții și bunicii, iar mai apoi a dat peste o imagine mai veche de-a mamei, care a ajuns în urmă cu puțin timp pe mâna medicilor din cauza unor probleme de sănătate. Femeia a povestit ulterior că i-a explicat fiicei sale că bunica a dezvoltat un melanom din cauza faptului că a stat prea mult la soare.

”I-am povestit Isei, după ce a văzut o poză cu mama la plajă, că mama mea stătea foarte mult la plajă și din acest motiv a dezvoltat un melanom. A reușit să scape de acel melanom printr-o minune, pentru că melanomul este o formă de cancer de piele foarte agresivă și din acest motiv eu evit să stau la soare.

Acest lucru poate fi ceva genetic și nici nu-mi place să stau la soare și evit asta din aceste două motive”, a spus Oana Roman, în cadrul emisiunii în care sunt prezente Sânziana Buruiană, Cristina Șișcanu și Elena Ionescu.

 ”Izabela și-a dorit mult să vină și Marius, ea și-a exprimat dorința. Dorința nu e a mea. El a spus că nu poate și nu vrea să vină. Nu este o dorință de-ale mele să fi venit, că nu am fi stat în aceeași cameră. Ea își dorește să petreacă timp cu noi doi. Ea de la 2 ani a stat în permanență cu noi doi de atâția ani și este obișnuită să stea cu noi doi”
Oana Roman

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro