Ce cadou a primit Oana Roman de ziua ei. Vica Blochina a uimit-o

Oana Roman trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta a plecat în vacanță cu Vica Blochina, prietena ei cu care a reluat recent legătura. Cele două și-au luat copiii și au plecat în Egipt, într-o vacanță ca pe vremuri.

Ce cadou a primit Oana Roman de ziua ei

Fiica fostului premier Petre Roman a împlinit 45 de ani și și-a serbat ziua de naștere în vacanță, acolo unde face plajă și se bucură de clipele de relaxare alături de prietena ei și copiii.

Vica Blochina i-a făcut Oanei Roman un cadou deosebit. Fosta balerină i-a luat un buchet de flori superbe prietenei sale, cu ocazia împlinirii a 45 de ani.

Deși a trecut prin clipe dificile la finalul anului trecut, atunci când s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman a găsit puterea să meargă mai departe și să zâmbească din nou, chiar și în postura de mamă singură. La fel este și cazul Vicăi Blochina, care își crește fiul singură, cele două având acest lucru în comun, acum.

Oana Roman a primit mii de mesaje de ziua ei

Și pentru că își ține fanii la curent cu tot ce face, Oana Roman a transmis și un mesaj pe Instagram, de ziua ei.

”O zi perfecta ! PERFECTA! Vica Blochina mi-a făcut o surpriza, mi-a luat cele mai minunate flori, vremea e superba, resortul de vis. Cea mai frumoasa aniversare a mea din ultimii ani. Primesc atâtea mesaje încât îmi este imposibil sa răspund azi tuturor. Ma înclin! ❤❤”’, a scris Oana Roman pe Instagram.

Cu toate că nu mai are partener, Oana are multe persoane dragi în jur, care s-au gândit la ea de ziua ei și i-au trimis mesaje, inclusiv familia lui Pepe. Vedeta a spus că a primit sute și mii de mesaje de felicitare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI