Vica Blochina a dat-o pe Oana Roman de gol. Ce se întâmplă cu vedeta după despărțirea de Marius Elisei

Vica Blochina a dat-o pe Oana Roman de gol. Ce se întâmplă cu vedeta după despărțirea de Marius Elisei
Vica Blochina a dat-o de gol pe Oana Roman

Vica Blochina și Oana Roman se bucură de o vacanță alături de copiii lor. Cele două vedete au revenit din nou la sentimente bune, după ce relația lor de prietenie avusese puțin de suferit. Cum a dat-o de gol blondina pe fosta prezentatoare de televiziune?

Vica Blochina a dat din casă! Cum a dat-o de gol pe Oana Roman?

Cunoscuta blondină și fosta prezentatoare de televiziune s-au împăcat și chiar relația lor de prietenie e una poate mai bună decât înainte. Cele două au început firav discuțiile, la o cafea, ulterior au început să se afișeze din ce în ce mai des împreună, iar mai apoi au decis să meargă în vacanță.

Deși mulți fani ar fi crezut că s-au dus să se relaxeze ca fetele, vedetele și-au luat copiii. Desigur că distracția începe după ce cei mici se pun la somn, iar ele pot să iasă în voie să se plimbe sau să ciocnească un pahar devin.

Vica a acceptat să intre în direct la emisiunea „La Măruță” pentru a povesti cum se simte liniștea departe de casă. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a mărturisit că nu se aștepta ca peisajele să fie atât de frumoase.

În timpul liber se bucură de soare și de valuri, dar nu asta a surprins, ci ceea ce a mărturisit la finele discuției cu Cătălin Măruță. Cea din urmă a spus că Oana se simte mai bine decât înainte, când era căsătorită, lucru care a dat de gândit multora.

„M-am străduit ca totul să iasă bine”

Este deja bine cunoscut faptul că mariajul fiicei lui Petre Roman a trecut prin multe, dar nu se știa că era chiar atât de dificil încât femeia să se simtă de-a dreptul eliberată după ce s-a separat de tatăl copilului ei.

Se pare că în vacanță ar fi trebuit să fie prezent Marius Elisei, dar bărbatul a refuzat-o. Cea care și-a dorit extrem de tare o vacanță alături de el este nimeni alta decât Isa, fiica sa.

“Mă plimb și eu cu ce pot. Am venit de luni. Sunt cu Oana Roman, cu Edan și fiica ei. E vacanță pentru copii. A vrut să o fac să se simtă că nu e o femeie divorțată. Cred că e mai fericită acum, după despărțire, decât când era măritată. Trebuia să fie el (n.r. Marius Elisei) aici, dar a refuzat. Ziua ei de naștere sigur a fost reușită pentru că m-am străduit ca totul să iasă bine. Am venit într-o vacanță pentru copii, ne distrăm foarte bine, totul arată bine, copiii sunt fericiți”
Vica Blochina (Sursa: La Măruță)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI