14 apr. 2021 | 15:41

Vica Blochina a dat-o pe Oana Roman de gol. Ce se întâmplă cu vedeta după despărțirea de Marius Elisei

Monden
Vica Blochina a dat-o pe Oana Roman de gol. Ce se întâmplă cu vedeta după despărțirea de Marius Elisei
Vica Blochina a dat-o de gol pe Oana Roman

Vica Blochina și Oana Roman se bucură de o vacanță alături de copiii lor. Cele două vedete au revenit din nou la sentimente bune, după ce relația lor de prietenie avusese puțin de suferit. Cum a dat-o de gol blondina pe fosta prezentatoare de televiziune?

Vica Blochina a dat din casă! Cum a dat-o de gol pe Oana Roman?

Cunoscuta blondină și fosta prezentatoare de televiziune s-au împăcat și chiar relația lor de prietenie e una poate mai bună decât înainte. Cele două au început firav discuțiile, la o cafea, ulterior au început să se afișeze din ce în ce mai des împreună, iar mai apoi au decis să meargă în vacanță.

Deși mulți fani ar fi crezut că s-au dus să se relaxeze ca fetele, vedetele și-au luat copiii. Desigur că distracția începe după ce cei mici se pun la somn, iar ele pot să iasă în voie să se plimbe sau să ciocnească un pahar devin.

Vica a acceptat să intre în direct la emisiunea „La Măruță” pentru a povesti cum se simte liniștea departe de casă. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a mărturisit că nu se aștepta ca peisajele să fie atât de frumoase.

În timpul liber se bucură de soare și de valuri, dar nu asta a surprins, ci ceea ce a mărturisit la finele discuției cu Cătălin Măruță. Cea din urmă a spus că Oana se simte mai bine decât înainte, când era căsătorită, lucru care a dat de gândit multora.

„M-am străduit ca totul să iasă bine”

Este deja bine cunoscut faptul că mariajul fiicei lui Petre Roman a trecut prin multe, dar nu se știa că era chiar atât de dificil încât femeia să se simtă de-a dreptul eliberată după ce s-a separat de tatăl copilului ei.

Se pare că în vacanță ar fi trebuit să fie prezent Marius Elisei, dar bărbatul a refuzat-o. Cea care și-a dorit extrem de tare o vacanță alături de el este nimeni alta decât Isa, fiica sa.

“Mă plimb și eu cu ce pot. Am venit de luni. Sunt cu Oana Roman, cu Edan și fiica ei. E vacanță pentru copii. A vrut să o fac să se simtă că nu e o femeie divorțată. Cred că e mai fericită acum, după despărțire, decât când era măritată. Trebuia să fie el (n.r. Marius Elisei) aici, dar a refuzat. Ziua ei de naștere sigur a fost reușită pentru că m-am străduit ca totul să iasă bine. Am venit într-o vacanță pentru copii, ne distrăm foarte bine, totul arată bine, copiii sunt fericiți”
Vica Blochina (Sursa: La Măruță)

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro